reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

Hehe ;) No to się nie spotkamy :) Ale kiedyś na pewno - to za małe miasto by nie wpaść na siebie :)
Udanej wizyty! Dziś masz USG?

reklama
No to dzisiaj kawał człowieka już zobaczysz! Super! Widok na pewno będzie nieziemski i obfitujący we wzruszenia... :)
Skrobnij potem parę słów!

dzień doberek dziewczyny!

przyznam szczerze, że dopiero co zarejestrowałam się na tym forum a już się uzależniłam. wiedziałam, że jak się wciągnę w pisanie z Wami, to nic nie zrobię w domu. tak więc po śniadaniu umyłam kuchnię, łazienkę i odkurzyłam. teraz an spokojnie zasiadłam przed laptopem.
wiecie co... ostatnio mam chyba jakąś schizę. zasypiam z obawą, czy Bąbel rośnie zdrowo, budzę się tak samo z obawami. w zeszłym tygodniu przeszły mi mdłości, które miałam codziennie od 4 tc. chyba wolałabym je nadal mieć. zawsze to jakiś sygnał, że jest ok.
nie mogę się doczekać wizyty w przyszłym tygodniu, jednocześnie się boję. zawsze w życiu miałam pod górę. chyba psychika daje o sobie znać...
sorki za te smuty, ale może lepiej mi się teraz zrobi.

monia - ja też ciąglę się martwię. To chyba normalne... Będziemy tak żyć od USG do USG... Ja się kolejnego znowu nie mogę doczekać - a dopiero będę miała za 2 tygodnie. Też mam ciągłe obawy o małego ludka...

ajj bo mogliby wymyślić takie małe urządzonko, żebyśmy mogły same podglądać i słuchać ludków. mniej stresu = lepiej dla bąbelków. a tu tak jak piszesz e-de, od USG do USG :(

Ja już po badaniach;-) z dzidziolkiem wszystko w porządeczku:-D tak machał rękami i szalał, że go lekarz musiał po całym brzuchu gonić:-D:-D:-D widziałam rączki, nóżki, mózg i nawet paluszki... no piękny jest...:tak: niech się już urodzi!!!:-) no i prawdobodobnie będzie synuś;-)

reklama
Tak to duowne uczucie:).... jeszcze jak zobaczyłam jak on tam hasa po brzuszku to sam mi się uśmiech na buzie cisnął... teraz jak gdzieś ide i sobie pomyśle co on tam wyprawia to mi się smiać chce:-D

Do góry