reklama
marzenka21
Fanka BB :)
wrocilam od lekarza:-)
brzuch sie bardzo obnizyl...glowka strasznie nisko i 1 cm rozwarcia jak to stwierdzil za tydzien mozemy sie juz nie zobaczyc mala ma 3440 ;-)ale mnie zmotywowal extra:-)
brzuch sie bardzo obnizyl...glowka strasznie nisko i 1 cm rozwarcia jak to stwierdzil za tydzien mozemy sie juz nie zobaczyc mala ma 3440 ;-)ale mnie zmotywowal extra:-)
Ehh...mi z wymazu wyszedł paciorkowiec :-(Nie wiem skąd to świństwo się wzięło ani żadnych objawów nie miałam itp jedynie ten wymaz pokazał, że jest :-( I jestem załamana bo się naczytałam czym do grozi dla dzidzi
Co prawda lekarz mówił na wizycie, że jak co mam się nie martwić bo po prostu dostanę antybiotyk w szpitalu, ale ja znowu się na czytałam, że nie mogą go podać za późno itp
Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wizyty
marzenka
Gratuluję wizyty, no to kto wie może w tym tygodniu wylądujesz na porodówce ;-)
Co prawda lekarz mówił na wizycie, że jak co mam się nie martwić bo po prostu dostanę antybiotyk w szpitalu, ale ja znowu się na czytałam, że nie mogą go podać za późno itp
Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie wizyty
marzenka
Gratuluję wizyty, no to kto wie może w tym tygodniu wylądujesz na porodówce ;-)
Załączniki
fillil
Zaangażowana w BB
MARZENKA do dzieła kochana Zuzia już nie chce być sama ...
KADEMI ja też miałam paciorkowca podali mi antybiotyk w szpitalu dwa razy, potem robili małej badania ale jest ok nie martw się, jeszcze nie dawno nie było takich badań a pewnie tez kobiety miały paciorkowca a na necie nie czytaj info nie warto bo się człowiek tylko stresuje...
KADEMI ja też miałam paciorkowca podali mi antybiotyk w szpitalu dwa razy, potem robili małej badania ale jest ok nie martw się, jeszcze nie dawno nie było takich badań a pewnie tez kobiety miały paciorkowca a na necie nie czytaj info nie warto bo się człowiek tylko stresuje...
Ostatnia edycja:
e-de
kademi - nie denerwuj się! <tuli> Dobrze, że zrobiłaś badanie i lekarze będą wiedzieli jak zareagować! Posłuchaj lekarza a nie czytaj na necie info. Bo co grozi w przypadku grypy czy przeziębienia to też wiesz? Przy cukrzycy ciążowej co ja się naczytałam... też wyłam... Głowa do góry kochana!!!
marzenka - o fajne wiadomości Ustawiasz się w kolejkę :-) ?
fillil - napisz coś więcej co u Was słychać? Poopowiadaj troszkę o Zuzince
marzenka - o fajne wiadomości Ustawiasz się w kolejkę :-) ?
fillil - napisz coś więcej co u Was słychać? Poopowiadaj troszkę o Zuzince
reklama
marzenka21
kademi bedzie dobrze;-)dadza antybiotyk i malej nic nie bedzie
no pewnie ze sie ustawiam kolejna ale wiecie tez sie nie chce nastawiac bo przenosze..bedzie co ma byc...
monia grzybka juz nie ma
no pewnie ze sie ustawiam kolejna ale wiecie tez sie nie chce nastawiac bo przenosze..bedzie co ma byc...
monia grzybka juz nie ma