reklama
monia to tak jak ja. Chcę dotrzymać min. do 1 września. Wczorajsza wizyta dała mi nadzieję, że może się udać. Młoda sobie siedzi grzecznie, waży ok. 3300g i nic nie wskazuje żeby wybierała się przed terminem. L4 mam do 10.09 bo jak powiedział gin. powinnam się zmieścić do tego dnia.
Wymaz zrobiony, w czwartek mam dzwonić po wyniki. Kolejna wizyta 2 września...
Wymaz zrobiony, w czwartek mam dzwonić po wyniki. Kolejna wizyta 2 września...
guziczeek26
Fanka BB :)
Monia, E-de jasne, że kciuki będą zaciśnięte!!!
Galaxia, Nilcia hihi i za Was również... Jak to fajnie brzmi żeby nie dotrwać do wizyty
Monia no ja po wczorajszej wizycie też mam nadzieje wytrwać jak najdłużej, strachu się najadłam i zamiast uspokoić łaże nerwowa... brr... Czekamy na relacje co tam u Ciebie)) i mam nadzieje, że wszystko się trzyma jak należy!
Galaxia, Nilcia hihi i za Was również... Jak to fajnie brzmi żeby nie dotrwać do wizyty
Monia no ja po wczorajszej wizycie też mam nadzieje wytrwać jak najdłużej, strachu się najadłam i zamiast uspokoić łaże nerwowa... brr... Czekamy na relacje co tam u Ciebie)) i mam nadzieje, że wszystko się trzyma jak należy!
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Gratki udanych wizyt.
Trzymam kciuki za dzisiejsze.
Ja jutro śmigam na usg i się okażę jak się sprawy mają.
Trzymam kciuki za dzisiejsze.
Ja jutro śmigam na usg i się okażę jak się sprawy mają.
reklama
wczoraj miałam pobierany wymaz gbs i się dowiedziałam faktycznie 7 dni na wynik trzeba czekać.wizyte mam w ten piątek nie odbiorę nie ma szans.
prawdopodobnie w przyszłym tyg.będę miała już termin wyzn.wywoływać będą poród.na samą myśl nogi mi drętwieją od tyłka do kostek bbbbrrrrr.
prawdopodobnie w przyszłym tyg.będę miała już termin wyzn.wywoływać będą poród.na samą myśl nogi mi drętwieją od tyłka do kostek bbbbrrrrr.