reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
LORI i jka dzisiaj sie czujesz???

dziewczyny ja takie bóle mam non stop od 30 tc jak na @ i nic a juz bym chciała urodzić...

w nocy cisza, żadnych plamień, skurczy, bóli jak na @. Lila tez sie mało ruszała, nawet jak na nią, ale jakieś drgnięcia były :blink:.... uuuuuuuuuuuuuuf. ... niech tam siedzi w spokoju bo mam jeszcze troche spraw do załatwienia. Przede wszystkim w tygodniu chce zrobić wyprawkę ubraniową do przedszkola Matiemu, a musze czekac na tate aż przyleci z Anglii bo nie wiem co on tam nakupił.

Fillil - ja teraz jestem jak dziecko błądzące we mgle. Z Matim nic nie miałam co teraz mam, no wszystko inaczej. Przede wszystkim nie miałam żadnych plamień, nie bolało mnie pół dnia jak na @. Łapały sporadyczne skurcze przepowiadające, ale raz a porządnie, a to co teraz mam to nie wiem co to jest :confused:

LORI kochana ja jestem trzeci raz w ciązy i uwierz mi i tak nie mam pojecia co i jak hehe każda ciąża inna... z fifim nie miałam żadnych bóli poprostu zaczęły się skurcze regularne i tyle, z Lilą chlusnęły wody jak na filmie hehe a teraz jest jeszcze inaczej ehhh

fillil - przy Matim mialam rzadkie ale bolesne przepowiadacze a pewnego dnia chlusły wody jak na filmie i nie miałam żadnych wątpliwości że to TO.
Z drugiej strony może i fajnie że teraz jest inaczej bo moge sobie to poprzeżywać tak jakby to było pierwszy raz być w ciąży :-p

U mnie też wsio inaczej. Wcześniej nie miałam przepowiadających, wczoraj zaś nospę brałam, ale na szczęście przeszło. Brzuch mi nie opadł, teraz okazało się, że to nie moje złudzenie:-(
Jeszcze na czop powinnam czekać, bo poprzednio nic nie było.

Mam nadzieje, że Młody przynajmniej do usg wytrzyma, chciałabym wiedzieć jaki duży mniej więcej, czy na pewno główką w dół i jak moje spojenie (chociaż odpukać od 2-3 dni boli zdecydowanie mniej).

annaoj - a dla czego myślisz że Ci brzuch nie opadł ? ... mi tez sie wydaje że opadł a mama mówi że to tylko moje zwidy :dry: ... ale ewidentnie czuje jak mi się cycki od brzucha odkleiły :sorry2:

Lori raczej chciałam się łudzić, że jeszcze nie;-) No i myślałam, że jak opadnie to pod prawym żebrem nie będzie mnie tak nap..., a wczoraj nadal bolało. No i rozwiałyście moje złudzenia;-)

annaoj - niestety pewnie W coś przyciska i dopiero przejdzie jak się urodzi. Ja tak mam ze stopą :dry: ... juz nic z nią nie robię bo to nie ma sensu. Musi jakiś nerw uciskać.

reklama
Do góry