reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
w nocy cisza, żadnych plamień, skurczy, bóli jak na @. Lila tez sie mało ruszała, nawet jak na nią, ale jakieś drgnięcia były .... uuuuuuuuuuuuuuf. ... niech tam siedzi w spokoju bo mam jeszcze troche spraw do załatwienia. Przede wszystkim w tygodniu chce zrobić wyprawkę ubraniową do przedszkola Matiemu, a musze czekac na tate aż przyleci z Anglii bo nie wiem co on tam nakupił.
Fillil - ja teraz jestem jak dziecko błądzące we mgle. Z Matim nic nie miałam co teraz mam, no wszystko inaczej. Przede wszystkim nie miałam żadnych plamień, nie bolało mnie pół dnia jak na @. Łapały sporadyczne skurcze przepowiadające, ale raz a porządnie, a to co teraz mam to nie wiem co to jest
Fillil - ja teraz jestem jak dziecko błądzące we mgle. Z Matim nic nie miałam co teraz mam, no wszystko inaczej. Przede wszystkim nie miałam żadnych plamień, nie bolało mnie pół dnia jak na @. Łapały sporadyczne skurcze przepowiadające, ale raz a porządnie, a to co teraz mam to nie wiem co to jest
fillil
Zaangażowana w BB
LORI kochana ja jestem trzeci raz w ciązy i uwierz mi i tak nie mam pojecia co i jak hehe każda ciąża inna... z fifim nie miałam żadnych bóli poprostu zaczęły się skurcze regularne i tyle, z Lilą chlusnęły wody jak na filmie hehe a teraz jest jeszcze inaczej ehhh
-Lorelain-
fillil - przy Matim mialam rzadkie ale bolesne przepowiadacze a pewnego dnia chlusły wody jak na filmie i nie miałam żadnych wątpliwości że to TO.
Z drugiej strony może i fajnie że teraz jest inaczej bo moge sobie to poprzeżywać tak jakby to było pierwszy raz być w ciąży
Z drugiej strony może i fajnie że teraz jest inaczej bo moge sobie to poprzeżywać tak jakby to było pierwszy raz być w ciąży
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
U mnie też wsio inaczej. Wcześniej nie miałam przepowiadających, wczoraj zaś nospę brałam, ale na szczęście przeszło. Brzuch mi nie opadł, teraz okazało się, że to nie moje złudzenie:-(
Jeszcze na czop powinnam czekać, bo poprzednio nic nie było.
Mam nadzieje, że Młody przynajmniej do usg wytrzyma, chciałabym wiedzieć jaki duży mniej więcej, czy na pewno główką w dół i jak moje spojenie (chociaż odpukać od 2-3 dni boli zdecydowanie mniej).
Jeszcze na czop powinnam czekać, bo poprzednio nic nie było.
Mam nadzieje, że Młody przynajmniej do usg wytrzyma, chciałabym wiedzieć jaki duży mniej więcej, czy na pewno główką w dół i jak moje spojenie (chociaż odpukać od 2-3 dni boli zdecydowanie mniej).
-Lorelain-
annaoj - a dla czego myślisz że Ci brzuch nie opadł ? ... mi tez sie wydaje że opadł a mama mówi że to tylko moje zwidy ... ale ewidentnie czuje jak mi się cycki od brzucha odkleiły
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Lori raczej chciałam się łudzić, że jeszcze nie;-) No i myślałam, że jak opadnie to pod prawym żebrem nie będzie mnie tak nap..., a wczoraj nadal bolało. No i rozwiałyście moje złudzenia;-)
-Lorelain-
annaoj - niestety pewnie W coś przyciska i dopiero przejdzie jak się urodzi. Ja tak mam ze stopą ... juz nic z nią nie robię bo to nie ma sensu. Musi jakiś nerw uciskać.
reklama