reklama
Lori- gratuluje udanej wizyty! no faktycznie u Ciebie to chyba już niedługo się zacznie - ale trzymam kciuki żeby Lili jeszcze zechciała trochę w brzuszku posiedzieć;-)
Mika- ja też oczywiście zaciskami piąstki za szybkie dwie kreseczki ! Trzymajcie się!
Mika- ja też oczywiście zaciskami piąstki za szybkie dwie kreseczki ! Trzymajcie się!
Jestem już po wizycie u gina. Jutro muszę pilnie zrobić profile wątrobowe - jest podejrzenie cholestazy. Jeśli badania ją potwierdzą natychmiast do szpitala, leczenie i poród musi się odbyć przed 37 tyg. Być może to być powód że Mały jest taki duży. Przez 2 tyg przybrał kilogram i waży już ponad 3kg. Bardzo się boję o moje Malenstwo, jestem załamana, znów wpadam w doła. Calutkie życie muszę miec pod górke i niekończonce się problemy.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Camelka trzymam kciuki aby się nie potwierdziło.
Camelka - miejmy nadzieję , że się nie potwierdzi...ale jeśli tak to się nie załamuj, będziesz w szpitalu pod opieką , zajmą się tam Tobą wprowadzą leki , dietę i będą obserwować dzidzie! Ale wszystko sie dobrze skończy!!! Zobaczysz!
guziczeek26
Fanka BB :)
Camelka trzymam kciuki za to żeby było ok ale prosze Cię głowa do góry...Magdzia ma rację i jeśli coś to będziesz pod profesjonalną opieką, dobro maluszka jest przecież najwazniejsze! Proszę się nie dołować!
camelka głowa do góry! nie załamuj się, bo dzidziuś Cię potrzebuje i Twojego dobrego samopoczucia! wiem, że się boisz i martwisz, ale tak jak dziewczyny piszą, nawet jeśli się potwierdzi diagnoza, będziesz pod stałą opieką. także ściskam mocno i przesyłam dobrą energię! :-) będzie dobrze!
Camelka bądź dobrej myśli, na razie to tylko podejrzenia, nie ma się na zapas co stresować.
U mnie na wizycie szybko, miło i przyjemnie (nie licząc wkładania patyczka na wymaz w dziurkę ). Amelka spokojnie rośnie, ma już 2750 g. Pysia oczywiście ma tak schowanego że nawet policzka nie widać . Błogosławieństwo żeby rodzić mam od przyszłego tygodnia, więc spokojnie oczekuję . Diabetolog stwierdziła że nie ma sensu mnie przed porodem już ciągać na wizytę, więc mam spokojnie notować cukry do porodu, a potem mam zrezygnować z diety i 6 tyg. po porodzie pojawić się na krzywą cukrową Okulista cudowny człowiek na końcu wywiadu medycznego, z którego nie rozumiem ani słowa, napisał "wskazane cięcie cesarskie"
U mnie na wizycie szybko, miło i przyjemnie (nie licząc wkładania patyczka na wymaz w dziurkę ). Amelka spokojnie rośnie, ma już 2750 g. Pysia oczywiście ma tak schowanego że nawet policzka nie widać . Błogosławieństwo żeby rodzić mam od przyszłego tygodnia, więc spokojnie oczekuję . Diabetolog stwierdziła że nie ma sensu mnie przed porodem już ciągać na wizytę, więc mam spokojnie notować cukry do porodu, a potem mam zrezygnować z diety i 6 tyg. po porodzie pojawić się na krzywą cukrową Okulista cudowny człowiek na końcu wywiadu medycznego, z którego nie rozumiem ani słowa, napisał "wskazane cięcie cesarskie"
reklama