reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Annie super, cieszę się z dobrych wieści.
Mika fajnie, że się odzywasz. Myślę, że wszystkie Ci tu kibicujemy i wierzę, że niedługo będziecie tulić swoje Maleństwo. Odezwij się koniecznie.
tak właśnie:-)
Mika fajnie, że się odzywasz. Myślę, że wszystkie Ci tu kibicujemy i wierzę, że niedługo będziecie tulić swoje Maleństwo. Odezwij się koniecznie.
Za miesiąc o tej porze już czesc będzie w domkach ze swoimi skarbami w pokoikach pachnących niemowlaczkiem ,mleczkiem i świeżością proszku do prania
tak właśnie:-)
A ja powiem tak... bolalo?? no bolalo mimo ze powiedzieli mi ze bedzie cc nikomu nie chcialo sie zrobic i tak lezalam az nie przyszla kolejna zmiana od 2 w nocy do 8 rana. Po badaniu stwierdzili ze mam 8cm i wioza mnie na USG jeszcze raz sprawdzic wage malego... no ale ponad 4600 wyszlo i na sn sie nie zgodzili... skurcze bolaly tym bardziej ze polozyli mnie na wprost zegara i tak od skurczu do skurczu.... wtey bylam naiwna bo tak sie dalam polozyc samej lezec i czekac drugi raz bym sie na to nie zgodzila... a ze byly swieta to mieli mnie gleboko...:-(
K
_karolina
Gość
annie-no waga ładniutka super wieści
mika-no My tu wszystkie kibicujemy :*
No ból jest ale przeżywamy to bo wiemy że prowadzi do największego szczęścia, ja po pierwszym porodzie długo się bałam tego bólu i czasem wydaję mi się, że jak nie wiedziałam jak to jest to łatwiej mi było bo teraz stresa przed porodem mam większego.
mika-no My tu wszystkie kibicujemy :*
No ból jest ale przeżywamy to bo wiemy że prowadzi do największego szczęścia, ja po pierwszym porodzie długo się bałam tego bólu i czasem wydaję mi się, że jak nie wiedziałam jak to jest to łatwiej mi było bo teraz stresa przed porodem mam większego.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Jankesowa ale ja już stara jestem, więc może demencja mnie dopadła i stąd ta decyzja;-)
-Lorelain-
Fanka BB :)
no to moja kochana mamusia zamiast mnie wspierać to mówi że dokładnie pamięta jak to bolało i gada że mam brać znieczulenia wszystkie jakie dają ... a ja zbytnio nie chce
dzisiaj usg, rozwarcie na opuszek, jakiejs szyjki juz nie mam , nie wiem czy ta zew czy wew. Lila ma jakies 3 kg, przygotowana do startu ale jeszcze nie tak bardzo nisko. Sprawdził też szyjke czy przypadkiem nie jest oplątana pępowina w związku z moim niepokojem spowodowanym małą ilością ruchów.
wizyta była rano a w ciągu dnia pojawiły się dziwne brązowe plamienia jak w ostatni dzień @, myslalam ze to po wizycie, ale sie potórzyły w wiekszej ilości i jeszcze ciemniejsze, a na papierze był śluz różowy. Boli mnie cały czas jak na @.
dzisiaj usg, rozwarcie na opuszek, jakiejs szyjki juz nie mam , nie wiem czy ta zew czy wew. Lila ma jakies 3 kg, przygotowana do startu ale jeszcze nie tak bardzo nisko. Sprawdził też szyjke czy przypadkiem nie jest oplątana pępowina w związku z moim niepokojem spowodowanym małą ilością ruchów.
wizyta była rano a w ciągu dnia pojawiły się dziwne brązowe plamienia jak w ostatni dzień @, myslalam ze to po wizycie, ale sie potórzyły w wiekszej ilości i jeszcze ciemniejsze, a na papierze był śluz różowy. Boli mnie cały czas jak na @.
reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Asta - o nie nie, ja to bym chciała pochodzić w dwupaku chociaż jeszcze 2 tygodnie. Ja na wymaz ide dopiero w poniedziałek a jeszcze na wyniki czekać
brzuch nadal boli, ide do wanny i spać żeby o tym nie myśleć. Mam nadzieje że po nocy wszystko wóci do normy.
brzuch nadal boli, ide do wanny i spać żeby o tym nie myśleć. Mam nadzieje że po nocy wszystko wóci do normy.