reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, aż miło poczytać.

Ja też wczoraj byłam i lekarka powiedziała, że wsio w najlepszym porządku, zgodę na wyjzd dostałam, więc musi być dobrze.
Teraz tylko czekam na usg 25.02 i już się doczekać nie mogę.

Mnie termin na 7 września wychodzi, syna i córkę kilka dni po terminie urodziłam, więc zobaczymy jak teraz będzie.

reklama
jestem po wizycie... dzidzia ma 0.92 cm, widziałam serduszko :-D według usg to 6 tydzień i 6 dzień czyli termin na 28.09, zaraz zmienie suwaczek, mam nieregularne @ i owulacje na pewno miałam przesuniętą...

ależ jestem szczęśliwa :-D:-D

Byłam wczoraj na wizycie a moje maleństwo ma się świetnie:) Ma już aż 19,5mm. Serduszko bije mocno i wyraźnie. Po takiej wizycie dostaje się zastrzyk energii na cały kolejny miesiąć:) Następna wizyta 11 marca:)

Hej Dziewczyny! Wrocilam od ginekologa. Wczoraj mialam troche stresu, bo zaczelam miec troche brazowych uplawow... panika straszna, dzwonilam do lekarza kazal mi lezec i sie nie ruszac.. No ale dzisiaj na badaniu okazalo sie, ze wszystko jest super!! Maluch ma 13mm i serce bije 154 na minute. Rozmiar odpowiada dwa dni pozniej niz wg OM. A ten sluz to najprawdopodobniej z nadzerki ktora mialam przed ciaza.. Lekarka pobrala wymaz, zeby sprawdzic, co tam sie dzieje i zbadala mi progesteron.
My z moim M wyszlismy z tego gabinetu najszczesliwsi na swiecie.. Oby tak dalej!
Ps. Mdlosci ciagle maskaryczne, ale jakos teraz mam troche wiecej sily zeby z nimi walczyc :)

URL][COLOR=

Załączniki

• IMG-20130209-WA0001.jpg
    IMG-20130209-WA0001.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry