reklama
mamusia synka
i córeczki
jadzka a brałas jakies leki? u mnie to od tych plamien :-( musze uwazac, wiecej odpoczywac i brac duphaston :-(
e-de
Fanka BB :)
Po dupku raz dwa się zaokrągli! zobaczysz! Lekarz mi powiedział, że "wzrost" odpowiada 7t1dc - więc jak sama widzisz mamy prawidłowo "wysokie" dzieciaczki! Seruszko bije - a to najważnieszje! Rośnie też prawidłowo! Same powody do radości!
Ostatnia edycja:
MAMUSIA SYNKA ja biore luteine ale u mnie to jest więcej wskazańoronienie, krwiak, plamienie, niewidoczne ciałko żółte, płaski pęcherzyk, i mi luteina pomogła, u ciebie duphaston też pomoże Nie martw się, tylko dużo odpoczywaj i wierz w te serduszko które już tak ślicznie bije
mamusia bedzie dobrze mysl pozytywnie
ede super wiesci)
galaxia ale masz fasole duza) nie moge az patrzec bo nie doczekam sie swojego usgP caly czas o tym gadam ale Wy juz tyle razy widzialyscie i slyszalyscie fasolki, a ja nawet nie wiem czy ktos tam jest...
zaraz dola zlapie i sobie nawkrecam;/ jasna dupa
Tak czy siak gratulacje dla Was dziewczyny
ede super wiesci)
galaxia ale masz fasole duza) nie moge az patrzec bo nie doczekam sie swojego usgP caly czas o tym gadam ale Wy juz tyle razy widzialyscie i slyszalyscie fasolki, a ja nawet nie wiem czy ktos tam jest...
zaraz dola zlapie i sobie nawkrecam;/ jasna dupa
Tak czy siak gratulacje dla Was dziewczyny
K
_karolina
Gość
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt cieszę się razem z Wami
mamusia-nie denerwuj się spróbuj odpoczywać wszystko będzie dobrze.
mamusia-nie denerwuj się spróbuj odpoczywać wszystko będzie dobrze.
Ah, jak miło poczytać z rana same pozytywne wieści.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i pozytywnych wieści.
Mamusia nie przejmuj się kształtem pęcherzyka, zobaczysz, że już niedługo się pięknie zaokrągli. Stosuj się do poleceń lekarza i wszystko będzie dobrze.
Na wizycie 31.01 też widziałam spłaszczony pęcherzyk, ale Pani doktor kazała się tym nie przejmować. Od początku biorę luteinę i prowadzę raczej oszczędny tryb życia, więc dodatkowych zaleceń nie dostałam. Na wizycie 05.02, u innego lekarza widziałam już ładnie wyokrąglony pęcherzyk. Zobaczysz, już niedługo Twoje oczy ucieszy ślicznie zaokrąglony pęcherzyk.
Relaksuj się, odpoczywaj i przede wszystkim ciesz, że maleństwo prawidłowo się rozwija i bije serduszko.
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i pozytywnych wieści.
Mamusia nie przejmuj się kształtem pęcherzyka, zobaczysz, że już niedługo się pięknie zaokrągli. Stosuj się do poleceń lekarza i wszystko będzie dobrze.
Na wizycie 31.01 też widziałam spłaszczony pęcherzyk, ale Pani doktor kazała się tym nie przejmować. Od początku biorę luteinę i prowadzę raczej oszczędny tryb życia, więc dodatkowych zaleceń nie dostałam. Na wizycie 05.02, u innego lekarza widziałam już ładnie wyokrąglony pęcherzyk. Zobaczysz, już niedługo Twoje oczy ucieszy ślicznie zaokrąglony pęcherzyk.
Relaksuj się, odpoczywaj i przede wszystkim ciesz, że maleństwo prawidłowo się rozwija i bije serduszko.
reklama
Lori - co do plamień to najprawdopodobniej ze zbyt intensywnego trybu życia (np. ciągnięcie Misi na sankach..) pękło mi jakies naczynko i potem się to jeszcze oczyszczało. Na początku byłam pewna, że to koniec, jak zobaczyłam krew, ale wszystko już przeszło. Gin zalecił mi zmniejszyć duphaston do 2 tabletek na dobę i za 10 dni już odstawic. Trochę mam pietra, no ale zawsze jakby co, odpukać, mogę znów zacząć brać.