reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Martas - super :-) a jak tam plamienia? poszły w siną dal? mówił lekarz od czego to?
no to teraz ja musze sie pochwalic :-)
dzidziolek ma 4,5cm, z USG wychodzi mi 11 tc musze zmienic suwaczek. serducho bije bardzo mocno. Az sie wzruszylam:-)Lekarz powiedzial ze mam nie łapać lewych ciśnień bo z tego co widzial na USG to ryzyko jakichkolwiek powiklan jest minimalne:-) a za 2 tyg mam USG 4d genetyczne
dzidziolek ma 4,5cm, z USG wychodzi mi 11 tc musze zmienic suwaczek. serducho bije bardzo mocno. Az sie wzruszylam:-)Lekarz powiedzial ze mam nie łapać lewych ciśnień bo z tego co widzial na USG to ryzyko jakichkolwiek powiklan jest minimalne:-) a za 2 tyg mam USG 4d genetyczne
Ostatnia edycja:
mamusia synka
i córeczki
ja juz po wizycie ale mam powod do zmartwien bo pecherzyk nie jest okragły tylko podluzny :-( powinien byc bardziej okragly....
mam wiecej lezec i brac duphaston i czekac, nastepna wizyta za 3 tygonie, serducho bije :-)
mam wiecej lezec i brac duphaston i czekac, nastepna wizyta za 3 tygonie, serducho bije :-)
-Lorelain-
Fanka BB :)
galaxia - wow to dopiero wielkolud wygląda jak hipek według suwaczka jestes teraz w połowie 11 tygodnia wiec chyba wszystko ok
mamusia synka - mój tez był podłużny, ale po wiekszej dawce luteiny sie zaokrąglił. Najwazniejsze ze serduszko bije
mamusia synka - mój tez był podłużny, ale po wiekszej dawce luteiny sie zaokrąglił. Najwazniejsze ze serduszko bije
reklama
mamusia synka
i córeczki
moj tez mial 0,99 cm, ale moj jest podluzny