reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Gratuluję wszystkich chłopczyków i dziewczynek i udanych wizyt. U nas póki co imienia brak. Od początku czułam że druga baba , w 12tyg. lekarz powiedział na 70% w 18 na 100%, także babiniec na całego:tak:

reklama
Katjoshka - oczywiście kciuki będą :-) ... jeszcze jest szkoła rodzenia w Knurowie (do Pyskowic nie chce mi się jeździć) i kosztuje 100 zł a jak tam bedziesz rodzić to zwracają.

Nadiaa - współczuje bólu. Oby szybko przeszło :tak:

Mora - gratuluje potwierdzonej córuni. Jak juz wymyślisz imię to się pochwal :)... a jak ma starsza na imie?

Trzymam ofkorz kciuki gilrs!

katjoshka - król Julian rulezzz :)
mama2009 - nie chciałam podcinać Ci skrzydeł we wróżbach :) hehe :)
nadia - współczuję bólu...

Gratuluję wszystkich wizyt i ładnych zdjęć pamiątkowych !!:-D
monia
No widzisz teraz bez nerwów spokojnie wszystko kontrolować i na pewno się wszystko pomyślnie ułoży !!

Jak tak czytam to wydaje mi się, że we wrześniu dziewczynki zaczynają przeważać ale mogę się mylić :-p
Ja również proszę o trzymanie jutro kciuków za Jaśminkę !! :-)

dziewczyny palec mnie będzie bolał od klikania pojedyńczo... wszystkim Wam bardzo dziękuję! słowa otuchy od Was w takiej ilości muszą pomóc! :*

gratuluję udanych wizyt, zdrowych dzieciaczków!
za dziewczyny które jeszcze czekają aż zobaczą pociechy... trzymam kciuki!

edzia coś czułam, że będzie dziewczynka!!! pisałam wcześniej... Natalka to imię mojej chrześnicy. Alicja - nie pasowała do naszego nazwiska zbytnio (przynajmniej mi źle brzmiało) ale imię piękne i sama nad nim myślałam. znam tylko jedną Alicję, osoba bardzo spokojna, poukładana i życzliwa.

reklama
Bardzo się ciesze kochane że WSZYSTKIE WIZYTY UDANE !!!

Gratuluje potwierdzenia dziewczynek :)
e-de będzie mała edziunia :-) pięknie!

Monia tyle trzymania kciuków i modlitw musiała pomódz ... Tak miało być ,Wiktoria to zwycięztwo :tak:

Za jutrzejsze wizyty trzymam mocno kciuki :)
Nikt nie ma fotek ??? pochwalcie się bobaskami :))))

Do góry