reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Katjoshka - oczywiście kciuki będą :-) ... jeszcze jest szkoła rodzenia w Knurowie (do Pyskowic nie chce mi się jeździć) i kosztuje 100 zł a jak tam bedziesz rodzić to zwracają.
Nadiaa - współczuje bólu. Oby szybko przeszło
Mora - gratuluje potwierdzonej córuni. Jak juz wymyślisz imię to się pochwal ... a jak ma starsza na imie?
Nadiaa - współczuje bólu. Oby szybko przeszło
Mora - gratuluje potwierdzonej córuni. Jak juz wymyślisz imię to się pochwal ... a jak ma starsza na imie?
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Katjosha kciuki zaciskam.
Też mam dzisiaj na 15:30 przegląd, mam nadzieje, że pessar na swoim miejscu wszystko trzyma.
Też mam dzisiaj na 15:30 przegląd, mam nadzieje, że pessar na swoim miejscu wszystko trzyma.
mama2009
mama2009 - nie chciałam podcinać Ci skrzydeł we wróżbach hehe
jakoś przeżyję :]
Gratuluję wszystkich wizyt i ładnych zdjęć pamiątkowych !!
monia
No widzisz teraz bez nerwów spokojnie wszystko kontrolować i na pewno się wszystko pomyślnie ułoży !!
Jak tak czytam to wydaje mi się, że we wrześniu dziewczynki zaczynają przeważać ale mogę się mylić
Ja również proszę o trzymanie jutro kciuków za Jaśminkę !! :-)
monia
No widzisz teraz bez nerwów spokojnie wszystko kontrolować i na pewno się wszystko pomyślnie ułoży !!
Jak tak czytam to wydaje mi się, że we wrześniu dziewczynki zaczynają przeważać ale mogę się mylić
Ja również proszę o trzymanie jutro kciuków za Jaśminkę !! :-)
dziewczyny palec mnie będzie bolał od klikania pojedyńczo... wszystkim Wam bardzo dziękuję! słowa otuchy od Was w takiej ilości muszą pomóc! :*
gratuluję udanych wizyt, zdrowych dzieciaczków!
za dziewczyny które jeszcze czekają aż zobaczą pociechy... trzymam kciuki!
edzia coś czułam, że będzie dziewczynka!!! pisałam wcześniej... Natalka to imię mojej chrześnicy. Alicja - nie pasowała do naszego nazwiska zbytnio (przynajmniej mi źle brzmiało) ale imię piękne i sama nad nim myślałam. znam tylko jedną Alicję, osoba bardzo spokojna, poukładana i życzliwa.
gratuluję udanych wizyt, zdrowych dzieciaczków!
za dziewczyny które jeszcze czekają aż zobaczą pociechy... trzymam kciuki!
edzia coś czułam, że będzie dziewczynka!!! pisałam wcześniej... Natalka to imię mojej chrześnicy. Alicja - nie pasowała do naszego nazwiska zbytnio (przynajmniej mi źle brzmiało) ale imię piękne i sama nad nim myślałam. znam tylko jedną Alicję, osoba bardzo spokojna, poukładana i życzliwa.
reklama
love baby:)
Bardzo się ciesze kochane że WSZYSTKIE WIZYTY UDANE !!!
Gratuluje potwierdzenia dziewczynek
e-de będzie mała edziunia :-) pięknie!
Monia tyle trzymania kciuków i modlitw musiała pomódz ... Tak miało być ,Wiktoria to zwycięztwo
Za jutrzejsze wizyty trzymam mocno kciuki
Nikt nie ma fotek ??? pochwalcie się bobaskami )))
Gratuluje potwierdzenia dziewczynek
e-de będzie mała edziunia :-) pięknie!
Monia tyle trzymania kciuków i modlitw musiała pomódz ... Tak miało być ,Wiktoria to zwycięztwo
Za jutrzejsze wizyty trzymam mocno kciuki
Nikt nie ma fotek ??? pochwalcie się bobaskami )))