reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

love wiesz jak to jest... strach pozostaje, kontrola musi być. ale fakt, staram się być dobrej myśli i wypierać te złe. nasza Wikusia będzie zdrowa!!!
dodam tyle, że mężu, Kasia, moi rodzice stanęli na wysokości zadania! pochwalić ich muszę. nie wiem co bym bez nich zrobiła.... noi Wy kochane!!! ktoś kiedyś miał genialny pomysł żeby stworzyć to forum :-)

reklama
monia ciesze się że tak się skończyło ,tyle nerwow przez to miałaś :( teraz będziesz silniejsza jeszcze bardziej :)

A my poto jesteśmy i mamy to forum by się wspierać :-)
Mi też wiele razy pomogłyście :)

Ja też dzisiaj na wizytę ale dopiero na 19...a to jeszcze tylllleee czasu.

&&& za wszystkie!

Annaoj kce czy ból spojenia to ten ból przy którym ciężko stanąć na jednej nodze ? tam na dole ?
kurcze bo ja też miewam często takie bóle, zwłaszcza po aktywnym dniu wieczorem...ale myślałam że to nic takiego strasznego.

reklama
Mysza ból spojenia to ból kości w miejscu łona. U mnie nasila się jak troszkę pochodzę, w sumie wcale nie dużo, bo mam zalecenie się oszczędzać i staram się stosować.
Moja ginka stwierdziła, że na ból tego rodzaju jeszcze za wcześnie i kazała zrobić badanie.

Do góry