reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Witam dziewczyny. Od razu wszystkim gratuluję udanych wizyt, a zwłaszcza Tobie Monia dzisiejszej - trzymam kciuki będzie dobrze. Często słyszy się że lekarze się mylą !

Ja rano miałam wizytę ale dopiero wróciłam do domu. Drugi lekarz wskazuje na dziewczynkę także chyba się nie mylą :D:D:D będzie OLIWKA :-):-)
Mała waży 400 g ale nie podano mi wymiarów. Wiem tylko ze wszystko ok i to mi wystarczy. Serduszko, główka, rączki nóżki - wszystko na swoim miejscu. To z tej dobrej strony, a drugie to ..... od kilku dni mam straszne bóle pleców z prawej strony i pachwin..... no i prawdopodobnie mam kolkę nerkowa ;/;/;/
Dostałam nospę i buscopan rozkurczowo i mamy nadzieję że kamienie same wypadną.... ale mówie Wam ból jest okropny.... nie życzę nikomu. Ponad to wciąż mam bakterie w pochwie i kolejny zestaw globulek dowcipnych dostałam.... następna wizyta za 2 tygodnie w zwiążku z moją kolką... mam nadzieje że teraz przejdzie bo od kilku dni mało śpię bo nawet w nocy atakuje :-:)-(

Gratuluję wizytówkom dzisiejszym i dołączam z bananem na twarzy :)

Otóż mama2009 pomyliła się pierwszy raz :) Ale to pewnie bo brzuchola nie widziała :)

W brzuszku chowa się panienka :)

Mam przyjść za tydzień bo lekarz nie mógł zbadać przepływu krwi w serduszku.

e-de - no a nie mówiłam :-p... chłopaki zawsze świecą swoimi klejnotami :-D

nadiaa - mi tez juz wymiarów nie podali tylko wagę, za to usłyszałam ją z 5 razy :-p

Miałam silne przeczucie, że dziewczynka ale tak naprawdę wszytko jedno mi było. Mój mąż obstawiał na 100% syna. W nim cała nadzieja na podtrzymanie nazwiska ;D :D Nie wytrzymałam i przez telefon mu powiedziałam i nagle w słuchawce cisza :) hahah
Bardzo się cieszę.
Teraz muszę jakieś imię wymyśleć.
Chodzi mi po głowie Alicja i Natalia...

mika - ale lepiej faktycznie poczekać bo ja dziś mam dokładnie 19t6dt i lekarz powiedział, że USG zaczyna od sprawdzenia serca bo w tym tygodniu nie zawsze widać wszystko tak jak powinno. I faktycznie powiedział, że widzi 4 komory ale nie zbada dokładnie przepływu krwi bo obraz jest za bardzo "ziarnisty". Mam się zgłosić za 7-10 dni.

hej Nadia!ja mam kolke nerkowa dziedziczna i ogulnie problemy z nerkami rowniez dziedziczne i radze tobie raz na jakis czas puszeczke lub buteleczke coca coli lub pepsi mi to pomaga na kolke! i rowniez swierza zurawinka nie pij sokow bo da ochydne!a ogulnie to poczekaj z tymi tabletkami.....ja mialm kolke ostatnio ale wytrzymalam!a i sie pochwale ze juz 6 kamieni w swoim zyciu urodzilam!:)i dasz rade!:-)

reklama
Do góry