reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Witam dziewczyny. Od razu wszystkim gratuluję udanych wizyt, a zwłaszcza Tobie Monia dzisiejszej - trzymam kciuki będzie dobrze. Często słyszy się że lekarze się mylą !

Ja rano miałam wizytę ale dopiero wróciłam do domu. Drugi lekarz wskazuje na dziewczynkę także chyba się nie mylą :D:D:D będzie OLIWKA :-):-)
Mała waży 400 g ale nie podano mi wymiarów. Wiem tylko ze wszystko ok i to mi wystarczy. Serduszko, główka, rączki nóżki - wszystko na swoim miejscu. To z tej dobrej strony, a drugie to ..... od kilku dni mam straszne bóle pleców z prawej strony i pachwin..... no i prawdopodobnie mam kolkę nerkowa ;/;/;/
Dostałam nospę i buscopan rozkurczowo i mamy nadzieję że kamienie same wypadną.... ale mówie Wam ból jest okropny.... nie życzę nikomu. Ponad to wciąż mam bakterie w pochwie i kolejny zestaw globulek dowcipnych dostałam.... następna wizyta za 2 tygodnie w zwiążku z moją kolką... mam nadzieje że teraz przejdzie bo od kilku dni mało śpię bo nawet w nocy atakuje :-:)-(

Gratuluję wizytówkom dzisiejszym i dołączam z bananem na twarzy :)

Otóż mama2009 pomyliła się pierwszy raz :) Ale to pewnie bo brzuchola nie widziała :)

W brzuszku chowa się panienka :)

Mam przyjść za tydzień bo lekarz nie mógł zbadać przepływu krwi w serduszku.

e-de - no a nie mówiłam :-p... chłopaki zawsze świecą swoimi klejnotami :-D

nadiaa - mi tez juz wymiarów nie podali tylko wagę, za to usłyszałam ją z 5 razy :-p

Miałam silne przeczucie, że dziewczynka ale tak naprawdę wszytko jedno mi było. Mój mąż obstawiał na 100% syna. W nim cała nadzieja na podtrzymanie nazwiska ;D :D Nie wytrzymałam i przez telefon mu powiedziałam i nagle w słuchawce cisza :) hahah
Bardzo się cieszę.
Teraz muszę jakieś imię wymyśleć.
Chodzi mi po głowie Alicja i Natalia...

mika - ale lepiej faktycznie poczekać bo ja dziś mam dokładnie 19t6dt i lekarz powiedział, że USG zaczyna od sprawdzenia serca bo w tym tygodniu nie zawsze widać wszystko tak jak powinno. I faktycznie powiedział, że widzi 4 komory ale nie zbada dokładnie przepływu krwi bo obraz jest za bardzo "ziarnisty". Mam się zgłosić za 7-10 dni.

hej Nadia!ja mam kolke nerkowa dziedziczna i ogulnie problemy z nerkami rowniez dziedziczne i radze tobie raz na jakis czas puszeczke lub buteleczke coca coli lub pepsi mi to pomaga na kolke! i rowniez swierza zurawinka nie pij sokow bo da ochydne!a ogulnie to poczekaj z tymi tabletkami.....ja mialm kolke ostatnio ale wytrzymalam!a i sie pochwale ze juz 6 kamieni w swoim zyciu urodzilam!:)i dasz rade!:-)

reklama
Do góry