reklama
Juchu- Super, że wszystko w porządku
Mag_dzia Jeszcze troszkę i będzie dzidzia miał 10cm kawał dziewczynki będzie U mnie też obstawiają dziewczynkę zobaczymy co mi powie, we wtorek chociaż też jeszcze wcześnie Ja do dr. E. Góreckiej chodzę, przy galerii Kazimierz buu to się nie spotkamy na wizycie Ja nie wiem w jakim szpitalu chcę rodzić zastanawiałam się ostatnio nad Galla ale nie wiem Moje kochanie się w Żeromskim urodził, wygląda zdrowo chociaż czy ja wiem
Monia- Ja gdzieś do 9-10tyg chodziłam co tydzień, teraz raz w miesiącu się widzimy. Tyle, że ja płace za kompleksowe badanie różnie od 70-130zł razem z usg i np badaniem na fotelu plus konsultacja
Galaxia - to współczuje. Ja za genetyczne 230zł w 1-2 trymestrze, trzeci za 180zł, więc jak na Kraków chyba, źle nie jest
Mag_dzia Jeszcze troszkę i będzie dzidzia miał 10cm kawał dziewczynki będzie U mnie też obstawiają dziewczynkę zobaczymy co mi powie, we wtorek chociaż też jeszcze wcześnie Ja do dr. E. Góreckiej chodzę, przy galerii Kazimierz buu to się nie spotkamy na wizycie Ja nie wiem w jakim szpitalu chcę rodzić zastanawiałam się ostatnio nad Galla ale nie wiem Moje kochanie się w Żeromskim urodził, wygląda zdrowo chociaż czy ja wiem
Monia- Ja gdzieś do 9-10tyg chodziłam co tydzień, teraz raz w miesiącu się widzimy. Tyle, że ja płace za kompleksowe badanie różnie od 70-130zł razem z usg i np badaniem na fotelu plus konsultacja
Galaxia - to współczuje. Ja za genetyczne 230zł w 1-2 trymestrze, trzeci za 180zł, więc jak na Kraków chyba, źle nie jest
magdzia fajnie że wszytko ok! jeśli chodzi o wizyty, to ja chodzę co 3 tyg. ale chyba muszę coś zagadać z doktorkiem, bo finansowo mnie wykańcza... i chodzić rzadziej.
no ja własnie tez co 3 tygodnie...i tak sie zastanawiam czy jest taka potrzeba czy doktorek chce sobie zarobić na mnie no troche to kosztuje ale z drugiej strony jestem spokojniejsza jak czesto dzidzie widze. za wizyte z usg place 120zl.
a za usg genetyczne placilam 200 teraz bede placic 250zl
Ja pochawlę się, jak juz napisałam na głownym, że zrobiono mi porzadne usg w drugim dniu pobytu w szpitalu i dzidzius ma super mózg, kręgosłup, brzuszek, ach normalnie wszystko ma sliczne, dzisiaj pierwszy raz słuchałam tętna dzidziaka i słyszałam jak kopie bo widocznie mu to przeszkadzało i tak bardzo się wzruszyłam, że nie można było słuchać dalej, bo sie poryczałam ze smarkaniem i zanoszeniem sie))
Załączniki
-Lorelain-
Fanka BB :)
dziewczyny super że same dobre wiadomości ... bardzo gratuluje
katioshka - matko czemu Ty byłaś w szpitalu? dobrze że wszystko dobrze, a jak Ty się czujesz?
katioshka - matko czemu Ty byłaś w szpitalu? dobrze że wszystko dobrze, a jak Ty się czujesz?
reklama