reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

magdzia fajnie że wszytko ok! jeśli chodzi o wizyty, to ja chodzę co 3 tyg. ale chyba muszę coś zagadać z doktorkiem, bo finansowo mnie wykańcza... i chodzić rzadziej.

reklama
a mnie teraz w pon czeka usg za 200zl, potem pewnie za 2 tyg genetyczne za 250 i pod koniec kwietnia znowu wizyta. Czyli w przeciagu miesiaca wydam 650zl:szok:

Juchu- Super, że wszystko w porządku :)
Mag_dzia Jeszcze troszkę i będzie dzidzia miał 10cm kawał dziewczynki będzie :) U mnie też obstawiają dziewczynkę zobaczymy co mi powie, we wtorek chociaż też jeszcze wcześnie :) Ja do dr. E. Góreckiej chodzę, przy galerii Kazimierz buu to się nie spotkamy na wizycie :) Ja nie wiem w jakim szpitalu chcę rodzić zastanawiałam się ostatnio nad Galla ale nie wiem :p Moje kochanie się w Żeromskim urodził, wygląda zdrowo chociaż czy ja wiem :p:p:p
Monia- Ja gdzieś do 9-10tyg chodziłam co tydzień, teraz raz w miesiącu się widzimy. Tyle, że ja płace za kompleksowe badanie różnie od 70-130zł razem z usg i np badaniem na fotelu plus konsultacja :)
Galaxia - to współczuje. Ja za genetyczne 230zł w 1-2 trymestrze, trzeci za 180zł, więc jak na Kraków chyba, źle nie jest

magdzia fajnie że wszytko ok! jeśli chodzi o wizyty, to ja chodzę co 3 tyg. ale chyba muszę coś zagadać z doktorkiem, bo finansowo mnie wykańcza... i chodzić rzadziej.

no ja własnie tez co 3 tygodnie...i tak sie zastanawiam czy jest taka potrzeba czy doktorek chce sobie zarobić na mnie:) no troche to kosztuje ale z drugiej strony jestem spokojniejsza jak czesto dzidzie widze. za wizyte z usg place 120zl.
a za usg genetyczne placilam 200 teraz bede placic 250zl

Gratuluję dobrych wieści :-) wazka i mag_dzia:-)

mag-dzia- z tego co czytam to my ziomalki jesteśmy, osiedla o ktorych mówisz to prawie moje tereny:-) ja ze złotówki:p

Ja pochawlę się, jak juz napisałam na głownym, że zrobiono mi porzadne usg w drugim dniu pobytu w szpitalu i dzidzius ma super mózg, kręgosłup, brzuszek, ach normalnie wszystko ma sliczne, dzisiaj pierwszy raz słuchałam tętna dzidziaka i słyszałam jak kopie bo widocznie mu to przeszkadzało i tak bardzo się wzruszyłam, że nie można było słuchać dalej, bo sie poryczałam ze smarkaniem i zanoszeniem sie:)))
WP_20130322_003.jpg

Załączniki

• WP_20130322_003.jpg
    WP_20130322_003.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 55
dziewczyny cieszę się że z Waszymi maleństwami wszystko ok !!

chciałabym mieć wizytę w przyszłym tyg. :-) nie wiem jak ja jeszcze 2 tyg. wytrzymam :baffled:

dziewczyny super że same dobre wiadomości ... bardzo gratuluje:tak::tak::tak:

katioshka - matko czemu Ty byłaś w szpitalu? dobrze że wszystko dobrze, a jak Ty się czujesz?

reklama
Któraś pytała jak często wizyty u lekarza. Ja chodzę co 4 tygodnie i chodzę prywatnie, pierwsze 3 wizyty miałam co 2 ale to ze względu na wcześniejszą ciążę obumarłą.

Do góry