reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

reklama
Dołączam sie do wszystkich gratulacji!

Ja wczoraj bylam na usg w 17 tygodniu ( z jakiegos powodu suwaczek mi nie dziala) i pragnę sie pochwalic, ze bede miala na 100% syna oraz na mniej procent córkę :-) oj, idealnie by było:-) jednak corka byla podglądana od tyłu więc lekarz powiedzial, ze zawsze jest ryzyko, ze sie męskość schowała.
Poza tym serduszka, żołądki, kręgosłupy, mózgi i inne prawidłowe. Waga 136 i 143 gramy. Dzieciaki bardzo ruchliwe, a synek jest chyba nietoperzem, bo wisiał do góry nogami :-) chyba nie ma nic lepszego niz podgladanie dzieci i sluchanie dobrych wiadomosci.

Love, E-de, Wazka SERDECZNIE GRATULUJE UDANYCH WIZYT I SUPER WIESCI !!!
Takie wiadomosci uskrzydlają nie?

Ja wizytę mam dzisiaj po 17! Trzymajcie kciuki...Ciekawe czy lekarz pewnie potwierdzi, że dziewczynka czy nadal powie "prawdopodobnie dziewczynka";-)

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko !

mag_dzia Powodzenia na wizycie :) Daj znać po jak Wam poszło :) Można spytać u kogo prowadzisz ciążę :p bo może się okaże, że a nóż u jednego gina się spotkamy :):):)

wazka wowww!!! ale czad :) to musi być niesamowite widzieć dwa maleństwa! ja się mega ekscytuję jednym bąblem, jakby były dwa to bym chyba sikała po nogach :-D gratulacje!

reklama
Wazka gratuluje zdrowych maluszków ;) Piękne wieści jakby do końca została pareczka ;) Masz jakies fotasy ? jestem ciekawa jak wygladaja 2 maluszki koło siebie w jednym brzusiu ;)

magdzia trzymam kciuki i czekam na info:)

Do góry