reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

mama2009 - no w sumie to możesz wyczarować - bo już ustaliliśmy że wróżysz na forum :) Ja nie mam nic przeciwko dziewczynce i nic przeciwko chłopcu :)
katjoshka - ja miałam opłacone w abonamencie USG tylko w 2D. Ale kilka razy przełączył (tzn wziął tą głowicę) tak na 3D. Tylko naprawdę ciężko było szkraba uchwycić. Fajny widok - ale faktycznie koło 20 tygodnia to robi się większy sens podglądania maluszka w 3D ;) Teraz to takie śmiszne jest :) Troszkę jak dinozaur wygląda :)

reklama
Madajka fantastyczne zdjęcie! Widać pięknie nawet nosek i usteczka, nawet można się pewnie pokusić po kim ma rysy twarzy:-)
Gratulacje!

Ede Tobie też gratuluję, zdjęcie rewelacyjne, prawie jakby mały/ mała leżał/a obok. A na tym 3d to czasem jakiś siusiaczek nie wystaje?
Mi na ostatnim badaniu też na chwilę wziął głowicę 3d i podobny efekt do Twojego, ładniej widać, ale częste ruchy bardziej rozmazują, za to Twarz lepiej widać. Jeszcze raz gratulacje wielkie.

Ostatnia edycja:
Madajka- jaki śliczny bąbelek, może następnym razem uda się podejrzeć płeć :)
E-de - jejku jakie cudne te zdjęcia :) A to 3d to już w ogóle bombowe :)

Ja już jutro postaram się cosik wrzucić :p:p:p:p Trzymajcie kciuki co by się ładnie ustawiło, żeby było widać płeć :*

2013-03-25-288.jpg
Już po:-)Miałam cudowną wizytę.Gin badał mnie równą godzinkę,część przez brzuch reszta dopochwowo.Powiedział że dzidź ustawiał się do badania zawodowo.Lekarz pokazywał nam każdy narząd dokładnie omawiając.Wszystko jest w jak najlepszym porządku.Byłam zachwycona precyzją z jaką robił badanie,było widać nawet gałki oczne haha.
Sporo pogadaliśmy o przybieraniu na wadze w czasie ciąży żywieniu i sporo mi wytłumaczył jeśli chodzi o badania prowadzone w Polsce.
Hmm nie wiem co jeszcze napisać:-)Pytał się co chcemy ja powiedziałam że obojętnie,M.chce dziewczynkę a teściu marzy o pierwszym wnuku(ma 3 wnuczki) coś tam uchwycił ale potem dzieciątko zmieniło położenie.Nie miałam parcia żeby dzisiaj poznać płeć.
Teraz czekam na to co Galaxia napiszę

Załączniki

• 2013-03-25-288.jpg
    2013-03-25-288.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 37
iryska - to bardzo ważne trafić na świetnego lekarza, tak więc podwójny powód do radości! Super! Gratuluję i też czekam na info od galaxia!

reklama
iryska wspaniale że masz takiego lekarza !! właśnie każda z nas po badaniu powinna czuć się tak jak Ty dziś ;)
gratuluję ślicznego dzidziusia :)

Do góry