reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza, USG

Lori - ja się rozbiłam na skryzowaniu na nowym swiecie samochodem, mi się nic nie stalo, ale chcialam sprawdzic co z dzieckiem, czy wszystko gra, czy pasy sie nie napiely, ale okazalo sie ze zeby zrobic mi to usg to musieli mnie na oddzial przyjac - na wszelki wypadek, bo stac sie cos moze za pare godzin,szkoda tylko ze to pierwsze usg zrobili mi praktycznie w nocy, a tak to lezałam i sie martwiłam, za to w pochwiał kuknęli mi tyle razy, że boję się, że mi na piczę jakąs klątwę rzucili:) w pierwszy dzien chyba w sumie 4 razy:)
dodatkowo obeznałam się w lekarzach w naszym szpitalu, moj uchodzi tam za oaze spokoju i kazda dziewczyna czeka az bedzie mial obchód i odpowie na pytania, bo inni niechętnie rozmawiają.
Ponadto do czynienia miałam z dwoma znanymi w miescie Paniami jedną pochodzenia wschodniego, a druga to Ci na priv napiszę, bo tak rzucać nie bede i z może czterema, piecioma lakrzami, z czego z jednym znanym i lubianym z łabęd, który to prawie mnie na usg z kozetki zrzucił:)także wg tego mojego rozeznania, to dobrze sobie lekarza wybrałam, bo na mojego trafilam i mnie mocno uspokoił.

reklama
katioshjka - matko to nieźle się urządziłaś tym wypadkiem. Normalnie ciary mnie przeszły.

Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!

koniecznie szybciutko dajcie znać jak będziecie juz "po":-)

Ostatnia edycja:
baby (2).jpgno i ja tez po usg :):):)ale moje kochanie nie chce pokazac cio tam ma!:-)wszytsko ok :) moze wy macie pomysl dziewczyny:)!

Załączniki

• baby (2).jpg
    baby (2).jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 42
Ale piękna fotka! Jak fajnie kręgosłupek widać :) Gratuluję!
Ja na nubach się nie znam. Sama mam filmik ze swojego USG - ale ja nic nie widzę!

Madajka super fotka ;) śliczna dzidzia i jaka zgrabna :-D może dziewczynka :-):-)

ja wyczekuje 5.04 jak zbawienia :p oby święta szybko minęły :)

Zrobiłam jakies prt sc z mojego nagrania mojego maluszka
naszmaluszekusg1903.png

A tu w 3D - ale lekarz powiedział, że jest za szybki, rusza się bardzo energicznie i ciężko uchwycić GO :)
Mnie strasznie śmieszy ta fotka. Wygląda przekomicznie no i ta ręka pod głową...jak tatuś...
naszmaluszekw3d1903.png

e-de śliczny dzidziuś ;) mój lekarz też mówił o dziecku jak o chłopczyku pomimo że nie był pewny płci :-D oj coś czuje że będziemy obie mamusiami przystojnych mężczyzn :D

reklama
Do góry