reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Kurczaczek_k
user-offline.png
raczej nie.Do tej pory brałam duphaston 3x1 tab.Po podszyciu zeszłam na 2 tab.Może od tego.Już sama nie wiem ,dzisiaj z rana ryczałam jak bóbr.

Magda
gratuluję dużych dzieciaczków:-) i trzymam kciuki za dziewczynkę
Edytka
mi lekarz nic nie kazał na razie brać jeśli chodzi o witaminy, ale co lekarz to opinia
Murka
gratuluję udanej wizyty:-)
Agata
na pewno wszystko jest dobrze, a brzuchy już tak mają że czasem bolą i stresują niepotrzebnie, powodzenia!

dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Gratuluje Murka :-)
Julianna ja tylko na początku plamiłam ale to ustało i czasami naprawde jak duzo chodze to mnie boli w dole brzucha.Ty to faktycznie nie miałaś za wesoło,ale jak się czujesz nic Cię nie boli???
Kurcze mam nadzieje że się podniesie bo trochę boje się cesarki wole sie już pomęczyć i urodzić sn;-)

Kingaa ja czuję sie dobrze, w sumie w zriazku z krwotokiem nic mnie nie bolało, aż się w szpitalu dziwili, bo mi sie szyjka skróciła i rozwarcie miałam, ale nic nie boli, juz jest ok tylko leżeć.

Ja jem luteinę 3 razy 1 pod językowo, bardzo jest tania choć w smaku jak kreda...

Agata777- gartuluje! Duże te twoje dzieciaczki:-)
A położenie dowolne to chyba to że sobie swobodnie brykają bo jeszcze mają na tyle miejsca:-)
ja Luteine biore dopochwowo 2xdziennie, wcześniej miałm duphaston ale zaczął mnie potwornie boleć żołądek i lekarka zmieniła na luteine.

reklama
Gratki udanych wizyt!
Agata-to ja sie z Toba dzis polaczylam w bolu, bo od rana strasznie mnie rwalo ale jakos tak jakby zoladek/trzustka-te okolice. Mialam dzis tez wizyte, jak opisalam to moje krwawienie , ktore mi sie przytrafilo tydzien temu to myslalam ze nie wyjde z tej kliniki, 1.5 godziny siedzialam. Wszystko mi dokladnie sprawdzili, prawdopodobnie to polip, zrobilismy USG dodatkowe (bo normalnie nie bylo tego w planach) super zobaczyc malego skoczka, babka powiedziala ze baaaardzo ruchliwe. Szukalismy i szukalismy miedzy nogami i niewiadomo, smiala sie ze mnie kobieta ze taka niecierpiwa jestem, no ale niestety musimy poczekac jeszcze 25 dni i sie dowiemy...najwazniejsze ze bobas caly i fika :) A i wspomnialam ze mam takie motylki w brzuchu czy to bejbus i powiedziala ze najprawdopodobniej tak, ale na prawdziwie widoczne ruchy trzeba czekac jeszcze okolo 2 tygodni.

Do góry