reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Kurczaczek_k
user-offline.png
raczej nie.Do tej pory brałam duphaston 3x1 tab.Po podszyciu zeszłam na 2 tab.Może od tego.Już sama nie wiem ,dzisiaj z rana ryczałam jak bóbr.

Magda
gratuluję dużych dzieciaczków:-) i trzymam kciuki za dziewczynkę
Edytka
mi lekarz nic nie kazał na razie brać jeśli chodzi o witaminy, ale co lekarz to opinia
Murka
gratuluję udanej wizyty:-)
Agata
na pewno wszystko jest dobrze, a brzuchy już tak mają że czasem bolą i stresują niepotrzebnie, powodzenia!

dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Gratuluje Murka :-)
Julianna ja tylko na początku plamiłam ale to ustało i czasami naprawde jak duzo chodze to mnie boli w dole brzucha.Ty to faktycznie nie miałaś za wesoło,ale jak się czujesz nic Cię nie boli???
Kurcze mam nadzieje że się podniesie bo trochę boje się cesarki wole sie już pomęczyć i urodzić sn;-)

Kingaa ja czuję sie dobrze, w sumie w zriazku z krwotokiem nic mnie nie bolało, aż się w szpitalu dziwili, bo mi sie szyjka skróciła i rozwarcie miałam, ale nic nie boli, juz jest ok tylko leżeć.

Ja jem luteinę 3 razy 1 pod językowo, bardzo jest tania choć w smaku jak kreda...

Agata777- gartuluje! Duże te twoje dzieciaczki:-)
A położenie dowolne to chyba to że sobie swobodnie brykają bo jeszcze mają na tyle miejsca:-)
ja Luteine biore dopochwowo 2xdziennie, wcześniej miałm duphaston ale zaczął mnie potwornie boleć żołądek i lekarka zmieniła na luteine.

reklama
Gratki udanych wizyt!
Agata-to ja sie z Toba dzis polaczylam w bolu, bo od rana strasznie mnie rwalo ale jakos tak jakby zoladek/trzustka-te okolice. Mialam dzis tez wizyte, jak opisalam to moje krwawienie , ktore mi sie przytrafilo tydzien temu to myslalam ze nie wyjde z tej kliniki, 1.5 godziny siedzialam. Wszystko mi dokladnie sprawdzili, prawdopodobnie to polip, zrobilismy USG dodatkowe (bo normalnie nie bylo tego w planach) super zobaczyc malego skoczka, babka powiedziala ze baaaardzo ruchliwe. Szukalismy i szukalismy miedzy nogami i niewiadomo, smiala sie ze mnie kobieta ze taka niecierpiwa jestem, no ale niestety musimy poczekac jeszcze 25 dni i sie dowiemy...najwazniejsze ze bobas caly i fika :) A i wspomnialam ze mam takie motylki w brzuchu czy to bejbus i powiedziala ze najprawdopodobniej tak, ale na prawdziwie widoczne ruchy trzeba czekac jeszcze okolo 2 tygodni.

Do góry