reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

hej dziewczyny! J
a już po wizycie - dzidziuś ma ponad 9cm, rusza się i serduszko pięknie bije - to najważniejsze:biggrin2: Co do płci - nadal nie wiemy, lekarz twierdzi ze jeszcze za wcześnie, żeby to stwierdzić, nie wiem czemu on tak zwleka, skoro tyle z Was już wie??? Może parę razy się pomylił i teraz woli być pewien?
W kazdym razie nic pomiędzy nóżkami nie widziałam, hmmm czyżby dziewczynka?
Może jakieś słabsze usg ma w gabinecie? No cóż trzeba będzie czekać do nast. wizyty...

Pytałam też o kolejne badania morfologia tsh i reszta no i dowiedziałam się że będę je miała później, bo na razie nie ma konieczności. Widać, co lekarz to inne podejście:confused:.

Dzięki za trzymanie kciuków i miłego wieczorku Wam życzę!!!

reklama
neferetete lekarz zalecił abym nie dźwigała i w miare możliwości leżała,co prawdopodobnie powoduje to iż łozysko się podniesie,poza tym również jest przodujące mam nadzieje że nie będzie miało to wpływu na poród?

Ja tez mam łożysko przodujące, tylko ja jestem już "po przejściach" (krwotok i 3 tyg plamienia) wiec mi w ogóle nie wolno chodzić i robic nic w domu, zero seksu, kąpieli w ciepłej wodzie... leżenie ma tak jak pisałaś dać łożysku szansę na podniesienie się. Ale może się nie podnieść i może to wywoływać właśnie krwotoki i wtedy poród sn jest niemożliwy, ale liczmy na to że się podniesie...

Ja biore Femibion 2

reklama
Do góry