reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

anussia piekne zdjęcie pięknej dzidzi - gratki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tworek czekam dalej :D.
Mamuśki koniecznie dajcie znać po wizytach :) &&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Tworek-cieszę się że wszystko dobrze na wizycie,wiesz że ja też wczoraj szybko poszukałam czy bije seruduszko bo miałam jakieś czarne myśli,a jak ginekolog powiedział że ciąża pojedyńcza to mój E.znowu? :-( :-D
Dziewczynki trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizytki! &&&& Przynieście same dobre wiadomości

Anussia śliczna dzidzia :-)

Ziewaczka, z ostatniej miesiączku termin mam na 13 kwietnia, ale miesiąc temu jak miałam robione usg, to na zdjęciu jest obsuwa na 18-go.

Dzisiaj jak dorwę komputer K,to załatwię zdjęcie. Wolicie czarno-białe czy 3d? ;-)

jestem po usg, dzidziuś żyje!!! serduszko biło, ma 64mm, co odpowiada 12t6d czyli zgodnie z OM, cysta zniknęła, ale lekarz robiący usg kazał mi jutro iść na wizytę do mojego lekarza bo przezierność wyszła 2mm, niby to w normie bo norma jest do 2,5mm ale nic nie wspomniał o kości nosowej, dość długo próbował coś dojrzeć ale dziecko było źle obrócone i nie dało się go zmusić do zmiany pozycji, i nie było widać ani dopochwowo ani przez brzuch, teraz już nie wiem co myśleć bo niby to NT jest w normie ale się trochę martwię... bo nie wiem czy po prostu maluch tak się ułożył czy jej nie widać a to jak wiadomo zły znak...

robaczek, co sporego "byczka" masz :-) i nie martw się.Jutro pójdziesz do lekarza, on Ciebie przebada i powie, że wszystko jest ok. NIE WOLNO BYĆ ZŁEJ MYŚLI!!! Ja już za Ciebie jestem dobrej :p i nie denerwuj się, bo Maluszek również sie denerwuje. Po co sprowadzasz mu zły nastrój? Niech on sobie spokojnie fika w Twoim brzuszku. Nerwy nic Ci nie pomogą, a wręcz zaszkodzą. Trzymam kciukasy :-)

Wszystkim wizytującym gratuluję udanych chwil przed monitorem usg:-). Bardzo się cieszę z tych radosnych wiadomości.
Robaczek-na pewno wszystko jest w porządku-nie denerwuj się!

reklama
robaczek, co sporego "byczka" masz :-) i nie martw się.Jutro pójdziesz do lekarza, on Ciebie przebada i powie, że wszystko jest ok. NIE WOLNO BYĆ ZŁEJ MYŚLI!!! Ja już za Ciebie jestem dobrej :p i nie denerwuj się, bo Maluszek również sie denerwuje. Po co sprowadzasz mu zły nastrój? Niech on sobie spokojnie fika w Twoim brzuszku. Nerwy nic Ci nie pomogą, a wręcz zaszkodzą. Trzymam kciukasy :-)

zgadzam się w 100% , gratuluję dużej dzidzi

Do góry