reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

martolinka - wizytę mam koło 14, a to że mam wysoko dno macicy i to w 39 tygodniu to dla nich znaczy tyle, że dzidziuś jest duży:) tym bardziej że jestem przekonana, że brzuszek mi się obniżył już jakieś 3 tygodnie temu :/ niestety od 2 miesięcy nie miałam takiego pełnego usg z pomiarami, więc nie mam pojęcia ile mała waży, ale wszyscy mi powtarzają, że Julcia będzie spora :)

reklama
hejo
jestem po wizycie - właściwie niewiele się zmieniło od poprzedniej - rozwarcie ciut wieksze nisz ostatnio szyjka zgładzona, z ta różnicą, ze teraz juz jest miękka i drożna...mój organizm namietnie sie przygotowuje do nadejścia Emilki...ale jak to lekarz powiedział - teraz decyduje Emilka i nic tego nie zmieni...ma przestac myśleć i się nakręcać, bo to nic nie da...mam oddać się pracom domowym i innym rozrywkom, które mnie pochłaniają :) no to tyle.
dzięki za kciuki - buziaki

reklama
Hej dziewczynki!!
Ja właśnie wróciłam od lekarza i... NIC.. jestem podłamana szyjka miękka, krótka ale za to totalny brak rozwarcia.. Teraz co 3 dni KTG, i jeżeli do poniedziałku nic się nie zmieni to zgłaszam się na wywołanie..
Boję się tego bo podobno wywołanie o wiele bardziej boli?
No i jeszcze Haniulka ma ważyć ponad 4200... :((

Do góry