reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
Gochson no to za chwilę rodzisz...super, że Młody już taki duży...ja muszę jakoś Zosię utuczyć, żeby wyszła szybciej, bo już się nie mogę jej doczekać...jakieś sposoby masz?

CobraOna trzymamy kciuki!

reniuszek czekamy na wieści, ile tym razem Maksio ściągnął kg od Mamy:)

Gochson gratki udanej wizyty, super ze wszystko w porzadku:-)
Cobraona kciuki zacisniete czekamy na wiesci
Kciukasy za pozostale wizytujace&&&&&&&&&&&

Dziękuję za trzymanie kciuków :*

Bo wizycie jestem trochę zmartwiona ( ale jak zwykle sobie coś wkręcam )
Młody sobie rośnie waży już około 2500
smile.gif
oczywiscie różnica między nóżką a brzuszkiem jest dość spora:
Głowa: 36tydzień 3dzien
Brzuszek: 32tydzień 4dzień
Noga:37tydzień 5dzień o_O

No więc jak widać różnice są spore. Pani doktor stwierdziła że "wstydu" na porodówce nie będzie bo mały ważyć będzie około 3200
lick.gif

JA przytyłam kolejne 4 kilo czyli 17 na plusie ( ale też podobno nie jest źle) szyjka zamknięta.
Dostałam luteinę na bóle brzucha i mam ją brać do 15 kwietnia nawet jak będzie wszystko ok.

reklama
Gratuluje dziewczynki udanych wizyt :tak:
Cobraona Nie przejmuj sie rozbieznoscia pomiedzy nozka a brzuszkiem u mnie w 2 ciazach poprzednich tak było a chlopy teraz takie ze ho ho :) Zaden czlowiek nie jest symetryczny , najprawdopodobniej bedzie u Ciebie tak jak u mnie ze dlugi synus ale szczuplutki taki urodzil sie moj pierworodny :) a teraz 13 lat bucik 39,5 i 160 wzrostu :)

Do góry