reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

murka wiem, jak leżą bo widze na usg:) Franek lezy główką w dół więc on odpowiada, za gmyranie po szyjce:) a Szymek lezy poprzecznie i ma głowe, tam gdzie Franek nogi, a nogi ida w lewą stronę:) ale każdego ruchu nie jestem w stanie określic. a że Franek to Franek, a Szymek to Szymek, to mo J ustalił, że wiekszy będzie Frankiem i tak zostało:)
zrozumiałas cos:)?

reklama
magda - dzięki za wyjaśnienie, no właśnie zastanawiałam się czy chodzi o ułożenie dzieciaczków, czy ono nie może się lada chwila zmienić? Pewnie nie za bardzo bo ciasno już mają:-) No a waga to rzecz niezmienna, choć w sumie tez nigdy nie wiadomo:-D
mamido - luzik kochaniutka, dzięki za gratulacje:-)

już się raczej nie zmieni. Franek długo tak już leży Szymek fiknął miedzy 32 a 34 tygodniem. zawsze robili to razem, w sensie jak zmieniali pozycje to razem, a teraz Szymek sie wyłamał:)

Zdaję relację co u nas wczoraj na wizycie: Mały waży 3400 - normalnie się przeraziłam. Wg badań na USG wychodzi 39 tydzień. Przepływy w porządku, wody płodowe też. Wymaz czysty. Mały bardzo nisko ma główkę. Lekarka mówi, że mogę urodzić wcześniej, więc kolejna wizyta za tydzień.

reklama
gochson no to gratuluje udanej wizyty, a dzidzia wcale nie az taka ciezka i jesli wg badania 39 tc to juz pewnie za duzo nie przybierze na wadze do porodu:)
magda no to czekamy na wiesci co do cc

Do góry