reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

murka wiem, jak leżą bo widze na usg:) Franek lezy główką w dół więc on odpowiada, za gmyranie po szyjce:) a Szymek lezy poprzecznie i ma głowe, tam gdzie Franek nogi, a nogi ida w lewą stronę:) ale każdego ruchu nie jestem w stanie określic. a że Franek to Franek, a Szymek to Szymek, to mo J ustalił, że wiekszy będzie Frankiem i tak zostało:)
zrozumiałas cos:)?

reklama
magda - dzięki za wyjaśnienie, no właśnie zastanawiałam się czy chodzi o ułożenie dzieciaczków, czy ono nie może się lada chwila zmienić? Pewnie nie za bardzo bo ciasno już mają:-) No a waga to rzecz niezmienna, choć w sumie tez nigdy nie wiadomo:-D
mamido - luzik kochaniutka, dzięki za gratulacje:-)

już się raczej nie zmieni. Franek długo tak już leży Szymek fiknął miedzy 32 a 34 tygodniem. zawsze robili to razem, w sensie jak zmieniali pozycje to razem, a teraz Szymek sie wyłamał:)

Zdaję relację co u nas wczoraj na wizycie: Mały waży 3400 - normalnie się przeraziłam. Wg badań na USG wychodzi 39 tydzień. Przepływy w porządku, wody płodowe też. Wymaz czysty. Mały bardzo nisko ma główkę. Lekarka mówi, że mogę urodzić wcześniej, więc kolejna wizyta za tydzień.

reklama
gochson no to gratuluje udanej wizyty, a dzidzia wcale nie az taka ciezka i jesli wg badania 39 tc to juz pewnie za duzo nie przybierze na wadze do porodu:)
magda no to czekamy na wiesci co do cc

Do góry