reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Meldujemy sie po wizycie- wszystko ok, wg dzisiejszych pomiarów wyszło,że Tosia waży ok 3kg, ale gin stwierdził, że teraz te wyniki mogą być już nieco rozjechane i niemiarodajne, ale jakiś tam obraz tego czy mała rośnie czy nie mamy ;-) (tydzień temu ważyła niby 2,5kg) szyjka ok, nie zapowiada się na nic więc za tydzień kolejna wizyta i zobaczymy może coś wtedy drgnie (ja już w to wątpie :-D) za to doznałam szoku jak weszłam na wagę, bo ponownie waże 68,5kg (a tydz temu było prawie 70kg) więc jestem 7,5kg do przodu od początku ciąży ;-) i cofnęłam się do 35tc :-D

reklama
Kurczczek wspaniale że nie ma juz śladu tej torbieli! :-) Ale rzeczywiście bardzo wcześnie wyznaczył Ci lekarz tą cesarkę... A ćwiczysz żeby dzieciątko sie obróciło, czy wolisz cc?

Agata
gratulacje udanej wizyty! Czyli jesteś potwierdzeniem teorii że jednak w 9 miesiącu waga czasem idzie w dół ;-)

Dziewczyny gratuluję udanych wizytek.
Agata coś w tym jest bo mi przez dwa tyg. waga stała w miejscu. Przy czym wcale nie zważałam na to co jem.

CobraOna nie denerwuj się i nie kracz te różnice na pewno sie jeszcze wyrównają!!!:tak:
Kurczaczek bardzo sie cieszę że z Małą ok i po torbieli znaku nie ma fajnie że ustaliłas termin cc:-)
Agata gratki udanej wizyty:-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Dziewczyny a wiecie może co z Magdą???Miała miec wczoraj wizyte z rana??

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczaczek czyli torbiel sie ladnie wchlonal? A to skierowanie na cc masz ze wzgledu na ulozenie dziecka, dlaczego tak szybko cie skierowal?[/QUOTE]

Skierowanie na cesarke mam ze względu na ułożenie małej. A termin już mi wyznaczył może żeby było na pewno dla mnie miejsce w szpitalu. Sprawdził swój grafik jak pracuje i wyznaczył w dniu dyżuru, a ogólnie termin cc mam wyznaczony 4 dni przed wyliczonym terminem porodu, takie są zwyczaje w tym szpitalu, że planowane cc robi się w skończonym 39 tyg. Jeszcze 16 kwietnia będe miała usg żeby sprawdzić ułożenie i jak mała się przekręci to nie będzie cesarki tylko sn, więc zobaczymy co mała zadecyduje :-)

Kurczczek wspaniale że nie ma juz śladu tej torbieli! :-) Ale rzeczywiście bardzo wcześnie wyznaczył Ci lekarz tą cesarkę... A ćwiczysz żeby dzieciątko sie obróciło, czy wolisz cc?

Wcześniej ćwiczyłam, bo po spotkaniu z położną chciałam spróbować sn. Ale ponieważ mała dalej tak siedzi jak siedziała to już się jakoś nastawiłam na cc.

agata - Gratulacje z udanej wizyty :-)

Magda - to wasz termin też już niedługo, chłopaki dobrze się czują u Ciebie brzuszku, że tak długo jeszcze razem siedzą :-)

Do góry