reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Meldujemy sie po wizycie- wszystko ok, wg dzisiejszych pomiarów wyszło,że Tosia waży ok 3kg, ale gin stwierdził, że teraz te wyniki mogą być już nieco rozjechane i niemiarodajne, ale jakiś tam obraz tego czy mała rośnie czy nie mamy ;-) (tydzień temu ważyła niby 2,5kg) szyjka ok, nie zapowiada się na nic więc za tydzień kolejna wizyta i zobaczymy może coś wtedy drgnie (ja już w to wątpie :-D) za to doznałam szoku jak weszłam na wagę, bo ponownie waże 68,5kg (a tydz temu było prawie 70kg) więc jestem 7,5kg do przodu od początku ciąży ;-) i cofnęłam się do 35tc :-D

reklama
Kurczczek wspaniale że nie ma juz śladu tej torbieli! :-) Ale rzeczywiście bardzo wcześnie wyznaczył Ci lekarz tą cesarkę... A ćwiczysz żeby dzieciątko sie obróciło, czy wolisz cc?

Agata
gratulacje udanej wizyty! Czyli jesteś potwierdzeniem teorii że jednak w 9 miesiącu waga czasem idzie w dół ;-)

Dziewczyny gratuluję udanych wizytek.
Agata coś w tym jest bo mi przez dwa tyg. waga stała w miejscu. Przy czym wcale nie zważałam na to co jem.

CobraOna nie denerwuj się i nie kracz te różnice na pewno sie jeszcze wyrównają!!!:tak:
Kurczaczek bardzo sie cieszę że z Małą ok i po torbieli znaku nie ma fajnie że ustaliłas termin cc:-)
Agata gratki udanej wizyty:-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Dziewczyny a wiecie może co z Magdą???Miała miec wczoraj wizyte z rana??

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczaczek czyli torbiel sie ladnie wchlonal? A to skierowanie na cc masz ze wzgledu na ulozenie dziecka, dlaczego tak szybko cie skierowal?[/QUOTE]

Skierowanie na cesarke mam ze względu na ułożenie małej. A termin już mi wyznaczył może żeby było na pewno dla mnie miejsce w szpitalu. Sprawdził swój grafik jak pracuje i wyznaczył w dniu dyżuru, a ogólnie termin cc mam wyznaczony 4 dni przed wyliczonym terminem porodu, takie są zwyczaje w tym szpitalu, że planowane cc robi się w skończonym 39 tyg. Jeszcze 16 kwietnia będe miała usg żeby sprawdzić ułożenie i jak mała się przekręci to nie będzie cesarki tylko sn, więc zobaczymy co mała zadecyduje :-)

Kurczczek wspaniale że nie ma juz śladu tej torbieli! :-) Ale rzeczywiście bardzo wcześnie wyznaczył Ci lekarz tą cesarkę... A ćwiczysz żeby dzieciątko sie obróciło, czy wolisz cc?

Wcześniej ćwiczyłam, bo po spotkaniu z położną chciałam spróbować sn. Ale ponieważ mała dalej tak siedzi jak siedziała to już się jakoś nastawiłam na cc.

agata - Gratulacje z udanej wizyty :-)

Magda - to wasz termin też już niedługo, chłopaki dobrze się czują u Ciebie brzuszku, że tak długo jeszcze razem siedzą :-)

Do góry