Gratukuję dziewczyny pomyślnych wizyt
myself super że mała Maja taka duża,a z szyjką to róznie bywa
Mania mówisz że Gabrysia to wiercipiętka,zobaczymy jak będzie póżniej,.....mój mały od początku był ułożony pośladkami,miesiąc temu obróci się,a dzisiaj na przyspieszonej wizycie pani dr przylożyła szybko głowice i ponownie jest ułożony pośladkami
będzie z niego niezły akrobata
kasiagaw to u Zosieńki waga ksiązkowa-ekstra
iloooonka super że wszystko jest książkowo
marolinka miałaś niezłe wyczucie z bad tarczycy,intuicja mamy jest niezawodna
a ja byłam dzisiaj na wcześniejszej wizycie,od kilku dni miałam bóle okresowe,ale przechodziły więc bez paniki chciałam poczekac do wyznaczonej wizyty(jutro)......wczoraj bardzo sie nasiliły i do tego zaczęło sie napinanie brzucha-bardzo mocne
wzięłam nospe 80,noc przespałam lecz rano od nowa,pojechalam do mojejn gin i okazało sie że wszystko jest miękkie szyjka skrócona 1,5 na szczęscie nie ma rozwarcia uff,dostałam silną dawkę fenoterolu, ciężko mi się pisze, ręce mi sie trzęsą,jak napinanie się nie wycisz do wieczora to mam pojechac do szpitala na kroplówki,:-(pani dr powiedziała oby wytrzymac do początku marca, moj termin wg om to 05.04.12 a niedawno poszłam na zwolnienie wszystko było perfekcyjnie ach...oby wytrzymać te 3 tyg,....człowiek zawsze myśli że coś sie jego nie dotyczczy,ale życie niesie niespodzianki i trzeba być silnym żeby je przyjąć ze spokojem,,,,,,a moj mały znowu ułożył sie pośladkami więc gdyby zaczęła sie akcja to będie cc.............