reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

a ja dziś po usg :-) nasza córeczka waży 1500 g, chyba sporo :-) wszystko ok, tylko mam wątpliwość co do szyjki - ma długość 34 mm więc chyba sporo ale mam wewnętrzne rozwarcie na 13 mm. Przeczytałam to dopiero po wyjściu z usg i nie wiem jak to interpretować, dobrze że wizyta u mojego gina już w sobotę.

gratuluję udanych wizyt tym które już mają je za sobą i trzymam kciuki za dzisiejsze! :-)

reklama
martolinka gratuluję udanej wizyty:)

ilooonka super że u Emilki wszystko ok...gratulacje

myself
gratulacje zdrowej Majeczki...a co do szyjki to skonsultuj się z tym swoim Ginem jak najszybciej, bo ja też mam szyjkę w okolicy 3 cm, ale nie mam rozwarcia żadnego, a mimo to Gin każe leżeć i się oszczędzać...uważaj na siebie:*

myself ja chodzę do Bramskiego a ty?
Ilooonka i martolinka myself -gratulacje udanych wizyt
biggrin.gif

Rekinasia z terminami czasem jest problem ale ja umawiam się z wyprzedzeniem i jest ok:)

A co do mojego wczorajszego usg to malutka już waży 1550 więc sporo:) i rozwija się prawidłowo wręcz wzorowo:) Pani nam pokazała wszystko bardzo dokładnie więc jestem bardzo zadowolona z wizyty.
Gabrysia ssała kciuk i pokazywała nam język więc się uśmieliśmy:-D momentami mieliśmy wrażenie że coś mówi:) straszna z niej wiercipiętka nieźle na usg fikała:)

martolinka - gratki wizyty!
Dobrze, że za wczasu skontrolowałaś sobie tarczycę :tak: Ale za to AFI w normie :-)

ilooonka - również gratuluję udanej wizyty! :happy:
1 kg w ciągu 3 tygodni, jak to możliwe?!?!?!:shocked2: U mnie ostatnio 1kg na tydzień :szok:

myself
- gratuluję sporego dzidziusia, a nie przepraszam CÓRECZKI!!! :-):-)

Maniaa
- Gabrysia już teraz rozczula rodziców :happy2: Gratki!

reklama
Do góry