reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

MamiDo - gratulację udanej wizyty:)
Ja też nie wiem ile mała waży, bo gin ma u siebie strasznie beznadziejne usg i dostałam skierowanie na lepsze, ale to dopiero 6 lutego:)

reklama
Pauletta.... hmmm z tą adrenaliną ciekawe bardzo! ja cały czas podświadomie o tych skurczach myślę... i czuje mimo wszystko delikatnie to nazwijmy "niepokój wewnętrzny" czyt. Totalne wk**** i niemoc:szok::tak::szok:... no i mój mały wychodzi na każdym USG 2 do nawet z niektórych pomiarów 3 tygodnie starszy niż określa to termin z o.m...
a ta kumpela... to bardziej koleżanka mojej siostry i to ta moja siostra zadzwoniła wczoraj do mnie z tym newsem, bo wie, że ja doły łapię i tym sposobem chciała (co zresztą jej się udało) podnieść mnie na duchu! :tak:

My już też po wizycie... Mała waży.. 1800! :D Do tego skrócona szyjka ( nie wiem ile, ale do porodu mam leżeć), mam brać urosept zamiast żuravitu na ten szczawian wapnia w moczu, pani doktor wyraziła szczere współczucie odnośnie bóli spojenia łonowego, ponoć częściej odczuwają je szczupłe kobiety i pierworódki. Chyba tyle, kolejna wizyta za 2 tyg.

Pauletta nie strasz tak tym porodem z powodu adrenaliny bo na to wygląda że ja urodzę wcześniej.
Lene tak zapytaj koleżankę co robiła że dziecko takie duże i czemu tak wcześnie. Ale tak przy okazji czy zdajecie cobie sprawę że i my niedługo będziemy się rozpakowywać ?

kivinko to piękna waga małego!!! gratuluję! a ta szyjka to ciekawe swoją drogą ile Ci się skróciła... ale nie przejmuj się kochana... jeszcze tylko 5-6 tygodni w Twoim przypadku i będziewsz już bezpieczna... poza tym wczoraj czytałam, że jak kobieta przekroczy 32 tydzień to dzidzi jest już praktycznie bezpieczne! to jakiś taki magiczny time ten 32 tydzień, a u nas to już rzut beretem :-).powodzenia kochana!

reklama
Do góry