reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Oj, ale czemu myślisz że szpital? Może tylko ci dietę ustawią leki przepiszą... Oby to nie było nic poważnego, nie zamartwiaj sie bo trzeba dbać o małego Alexa! Buziak! :happy:

reklama
poranna - nie denerwuj się kochana :) wydaje mi się, ze na tych konsultacjach będziesz miała ustalona dietę, którą będziesz musiała przestrzegać i uważać na to co jesz...trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze. buziaki

Julianko ehhh widzisz wczoraj sie wypytywałam o dokladny wynik itd nic nie chciala mi powiedziec przez tel . pytalam sie czy tylko diabetolog czy szpital co dalej itd , to powiedziała ze nie wie. Dlatego sadze ze chyba chca mnie położyć :((( Staram sie nie panikowac ,ale to bardzo trudne :-(

Iloonka ​ehhh mam ogromna nadzieje ze tylko dieta , buziaaaaak !

porannakawa
user-offline.png
-zobaczysz ustawią Ci dietę i będzie ok.

reklama
poranna- dziewczyny mają rację, nie denerwuj się! Moja koleżanka miała cukrzycę ciążową i jedyne co dostała to dietę!!! A na pewno nie skierowanie do szpitala!
Ja tez dzisiaj miałam glukozę, wyszło 133 po obciążeniu...Czy to jest wynik ok?

Do góry