reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
reniuszek
user-online.png
-moja szyjka ma 1,9 cm.Maksio super facet i wagę ma piękną.

reniuszek agata głowa do góry dziewczyny. Będzie dobrze. Czuję że za tydzień po wizycie dołączę do Waszego grona...Ten stres ostatni źle chyba na mnie wpływa i choć nic się nie dzieje, to mam złe przeczucia...Ale nie martwcie się...już bliżej końca niż dalej...jakoś damy radę te 10 tygodni chociaż wytrwać..

A jak reszta wizytujących?

reniuszek- kurcze ja też się boję co będzie w czwartek, nie wiem szczerze ile ma moja szyjka, ale 3 tyg. temu trzymała (cokolwiek to znaczy). Tyle,że ja na fenku od 8 tygodni i do tego bardzo dużo leżenia. No i od 2 dni znowu mam kryzys leżeniowy ;(

agata- doskonale wiem co czujesz:wściekła/y: mam ochotę łazić gdzie popadnie, a nie mogę:wściekła/y:

Pauletta agata kasia musimy sobie zorganizowac cos via internet o stalej godzinie - jakas wspolna rozrywke :D moze jakies scrable czy cos innego ;) a potem skype i kazda z lozka ... mi powoli tez sie zbiera na placz jak pomysle, ze mam przelezec do kwietnia.... a tyle ciekawosci za oknem.

reniuszek - Maksymilian jak zwykle uroczo :-) cudnie zapozował do fotki ;-) duży chłopczyk z niego!!!
OJ kobitki kobitki no musimy się oszczędzać, to dla naszych maleństw :tak: Ale tak jak niektóre z nas już pisały, już bliżej jak dalej! A w kupie raźniej, więc damy radę! :tak:

Już po wizycie. Wyniki wszystkie OK (na szczęście), a od jutra dołączam do grona "leniu****ących" mam:-)dostałam L4 na miesiąc...Serducho Julci bije (i niestety tylko tyle widać na usg mojego lekarza). Do 30 tyg mam sobie zrobić jeszcze kolejne USG i mam nadzieję, że wtedy będzie można lepiej dzidzię pooglądać:-) A to zwolnienie to tak profilaktycznie, bo ostatnio coraz częściej po jakimś większym wysiłku brzusio twardniał albo pobolewał....Aaa no i najważniejsze, na razie od początku ciąży jest tylko +5kg, więc oby tak dalej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry