reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

reklama
kasiagaw sliczna fota ślicznej kruszynki :-)

A ja wróciłam niedawno od lekarza, z duphastonem, asparginem, no-spa i tysiacem zakazów :wściekła/y: Wszystkiemu winny twardniejacy brzuch, szyjka ok trzyma, nie skraca sie ale brzuch tragedia. Te napiecia wzmaga dodatkowo dzidzia baaaaaardzo aktywna. No i glukoza po obciazeniu na granicy wiec dieta, dzieki Bogu nie musze powtarzac bo na styk ale załapałam sie w normy. Może troche przystopuje z tyciem dzieki diecie :tak: Chciaz jakis plus...

Mama_mia- to ciężka wizyta za tobą:sorry:,odpoczywaj dużo, bardzo restrykcyjną masz tą dietę? Ja chyba jutro skoczę na to badanie, ale mimo, że gin pozwolił na cytrynę, to w laboratorium powiedzieli, że nie wolno:-(

MamiDo dieta to ograniczenie do max węglowodanów, żadnych soków, słodyczy, cukrów prostych. Miałam 138 a norma ponoc 140. Żadnych zalecen dalej nie mam pod katem tego cukru, poprostu zdrowo. Ja miałam 75 g glukozy i połówke cytryny do tego .

reklama
Martolinka- cukrzycę stwierdzają dopiero przy wyniku ok. 200 po dwóch godzinach.
Zaliczyłam dzisiaj to badanie- ufff...przed chwilą wróciłam, wciągnęłam dwa ogórki konserwowe i już mi lepiej:-)-za godzinę wynik, mam nadzieję, że będzie ok.

Do góry