reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

no to jestem juz po wizycie. Nastepną mam już za dwa tygodnie, bo mój gin bierze 2tyg urlop. U nas wszystko w najlepszym porzadku - szyjka długa i zamknieta, także nie mam zakazu na przytulanki, co mnie bardzo cieszy. Usg przez powołki brzuszne nie miałam, powiedział że za 2 tygodnie popodglądamy Małą Krolewnę. Tętno Małej bardzo dobre, miarowe...lekarz pochwalił, że macica ładnie urosła i brzuszek też - nawet powiedział, że mam bardzo ładny brzuszek :) powiedziałam mu, że martwi mnie moja waga i ze staram się odzywiać zdrowo, ograniczam słodycze - myslałam, ze będzie coś mówił, a on tylko, że po ciazy wróce do formy i do swojej wagi a teraz widocznie mój organizm jest nastawiony na takie kilogramy i mam się nie stresować. Dostałam skierowanie na obciązenie glukozą, mam tez zrobić ogólne wyniki /(mocz i morfologia).
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty :) dziekuję bardzo wszystkim bb-omowym ciociom za kciuki:-)

reklama
ilooonka
user-offline.png
-gratulacje z wizyty.

hej laseczki:)
my po wizycie, wszystko ok, oprócz tego ze zero sexu..Jaca miał podobna minę jak wtedy gdy dowiedzieliśmy sie o bliźniakach:p jeden chłopiec ma 1072 drugi 928:) gin nam dzis powiedział, że mimo, że sa w osobnych workach, mają dwa łóżyska, to jest prawdopodobieństwo, że sa jednojajowi:p
ja na wadze u gina miałam 65,7 wiec troche mi spadło..ale nie mam apetytu, wiec to dlatego, chociaz staram sie jeść, bo wiem, ze to dla chłopców dobra.

reklama
Do góry