ilooonka
mama Emisi :)
no to jestem juz po wizycie. Nastepną mam już za dwa tygodnie, bo mój gin bierze 2tyg urlop. U nas wszystko w najlepszym porzadku - szyjka długa i zamknieta, także nie mam zakazu na przytulanki, co mnie bardzo cieszy. Usg przez powołki brzuszne nie miałam, powiedział że za 2 tygodnie popodglądamy Małą Krolewnę. Tętno Małej bardzo dobre, miarowe...lekarz pochwalił, że macica ładnie urosła i brzuszek też - nawet powiedział, że mam bardzo ładny brzuszek powiedziałam mu, że martwi mnie moja waga i ze staram się odzywiać zdrowo, ograniczam słodycze - myslałam, ze będzie coś mówił, a on tylko, że po ciazy wróce do formy i do swojej wagi a teraz widocznie mój organizm jest nastawiony na takie kilogramy i mam się nie stresować. Dostałam skierowanie na obciązenie glukozą, mam tez zrobić ogólne wyniki /(mocz i morfologia).
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty dziekuję bardzo wszystkim bb-omowym ciociom za kciuki:-)
Ogólnie jestem zadowolona z wizyty dziekuję bardzo wszystkim bb-omowym ciociom za kciuki:-)