reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

jejkuuuu ile miałam czytania :) :-) tyle was było wizytujących, ze szok :-p
Mama-mia - super fotka!!! Synek sliczny - gratuluje :happy:
MamiDo - gratuluje syneczka :-)
kingaa1415 - córeczka cudna - tak wstydzioszka mała - gratuluje :-D
Kurczaczek - Super, że będzie mała księżniczka :-) poranna miała znowu racje ;)
Izka01 - o to niespodzianka - a myslałam, ze ma byc dziewczynka ;) Ale super bedzię parka tak jak u mnie ;-);-)gratuluje synka :happy:
karina26 - gratki - Julia fajne imie.
:tak:
Julianna - gratuluje córeczki - jednak przeczucie wygrało :-)
porannakawa - Wooooowwww 4 synek! wymiatasz :-D Moje gratulacje :-)
Pasażerka - gratuluje synka w brzuszku :happy:

Augustynka - gartuluje wiercipiętki :-p;-):-)

trzymam kciuki dla kolejnych wizytujących :-):cool2:

reklama
Gratulacje za dobre wiesci dla wszystkich mamusiek!

A teraz z innej beczki:

Czy któras z Was miałą robioną gastroskopię w ciaży?

Lelek o jezu! A co, czeka Cię? Ja miałam robioną tuż przed ciążą i szczerze nie polecam wykonywania tego badania w ciąży... Niby da się przeżyć, ale myślę, że istnieje duże ryzyko skurczy... No chyba,że już miałaś kiedyś gastroskopię i przeszłaś ją łagodnie... Na pierwszy raz poczekałabym do końca ciąży :)

madziaka nigdy jej nie mialam ale mam takie ataki zoladka ze nie wytrzymam dluzej:-( po prostu to mnie wykancza a lekarz mowi ze nie ma przeciwwskazan

Gochson gratuluję fajnej wizytki ;-)
Kciukasy za dziewczynki wizytujące!!!

Lelek ja również miałam robiona gastro, ale przed ciążą i dla mnie to trauma - niestety....:no:
Samo badanie jest dość krótkie (u mnie trwało chyba ok. 5minut), ale nad wyraz nieprzyjemne... Ja szczerze powiem, że nie wiem czy bym się zdecydowała 2 raz na takie badanie??? Ale może trafiłam na takiego lekarza beznadziejnego...

Nie straszcie nam Lelka bo jak ma iść na badanie to nie ma co się nakręcać, ja tez miałam gastroskopie, ale pare lat temu, da się przeżyć, tylko jest silny odruch wymioty i po badanie boli gardło, dasz rade kochana :tak:

reklama
Do góry