reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Ja dziś po wizycie :) Nadal maleństwo jest dziewczynką, ale za to z 5 paluszkami u każdej raczki i nóżki. Jak to lekarz powiedział ma takie delikatne rysy jak przystało na dziewczynkę:) Co do tycia.. zaczełam z wagą 49 a dziś u lekarza miałam 57,7..
Musze sie podzielic jeszcze jedna rzeczą nienawidze golić nóg w ciąży przeszkadza mi niemiłosiernie nie mówiąc już o wyższych partiach!
A no i Hania ma ułożenie miednicowe no i poczułam pierwszy raz jej ruchy. Cudowne uczucie!!

reklama
kliki no to super ze wszystko z malutka ok..! a widzialas te wszystkie malenkie paluszki..? :)
no i gratulacje ruchow..!!!! a jak to czujesz..? ??

ja nie wiem czy to co czuje to dzidzia czy nie.. :( czasem takie krótkie, mocne i punktowe, czasem laskotanie (tak ze chce sie podrapac) wcroznuch miejscch, ale dzidzia by sie chyba błysk szybko nie przemieszczala :eek:

Ja czuje właśnie takie drapanie od środka ucisk no i po położeniu ręki czuć delikatne szturchnięcia.
Czułam to w zasadzie juz od tygodnia ale dopiero mama uświadomiła mi po położeniu ręki, że to "to" :)

Pasażerka
gratuluję synka:)
usg 3/4d jest dodatkowym gadżetem dla mamy bo lekarz korzysta raczej z 2d i zobaczy na nim wszystko co potrzeba
Kliki
super ze wszystko jest ok:)
Sonisia
to jest na pewno TO:)

kliki gratuluje udanej wizyty i ruchow dzidzi :-) a waga nie ma sie co przejmowac, pewnie czesc z tego to zatrzymana woda/ opuchniecia i powiekszone piersi wraz z brzuszkiem i zawartoscia :)

Pasażerka gratuluję synka!!!

Kliki super, że córcia dobrze się rozwija! A z goleniem u mnie jest tak, że nie przeszkadza mi sam proces, ale jego częstotliwość... włosy odrastają mi w takim tempie, że mogłabym je golić dwa razy dziennie.... :eek:

reklama
Do góry