reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Edytka- trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!
Robaczek- to po co takie połówkowe robią, skoro nie mają sprzętu żeby organy posprawdzać?! Mam nadzieję, że uda Ci się wyskoczyć prywatnie i zobaczyć wszystko co ma do pokazania maleństwo:tak:

reklama
Robaczek ja wlasnie po to zeby nie plakac po takich nieudanych wizytach chodze tylko prywatnie do gina. Nie mowie ze panstwowi lekarze sie nie znaja, ale nie maja takiego sprzetu jak trzeba;/ Wyszukaj jakiegos prywatnie, spytaj jaki ma sprzet, czy ma 3d czy tam 4d, roznie to nazywaja. Jak ide prywatnie to sie pol godziny na dzidzie patrze, a tak pewnie tez bym plakala, ze nic nie widzialam, paskudne to musi byc uczucie ehh Kochana...

robaczek - przykro mi, że tak sie rozczarowałaś....a może faktycznie powinnaś skontaktować się jakims ginkiem, który przyjmuje prywatnie i ma dobry sprzęt...głowa do góry :)
agata - kciuki już zaciśniete :-)ja jutro z ranca jadę na zrobienie wyników :)

Robaczek - ochh wyobrażam sobie Twoje rozczarowanie.... A do 30tyg tyle czasu.. ja na Twoim miejscu poszłabym gdzieś prywatnie, wydasz parę groszy, ale przynajmniej dowiesz się wszystkiego o maleństwie i przy odrobinie szczęścia poznasz płeć :tak:

AGATA - zaciskamy zaciskamy kciuki :tak:

Lelek, ja mialam kiedys robiona gastroskopie, nie jest to przyjemne badanie, ale nie powiem ze tez jakas trauma. 10 minut mi ta rure trzymal w zoladku, w tym czasie oddychalam spokojnie przez nos, wazne zebys kataru nie miala, bo mozna by sie wtedy udusic. Grunt to sie nie stresowac, podejsc do tego spokojnie, na poczatku jest paskudnie jak trzeba polknac ta rure a malej srednicy to ona nie ma, a potem lezalam i nawet wstawalam zeby poogladac sobie moj zoladek od srodka:D

hardkor pierwszego stopnia jak dla mnie!!! podziwiam :-D

robaczek, bardzo mi przykro z powodu wizyty... moze rzeczywiscie sprobuj zalatwic cos prywatnie...? przytulam mocno :-(

reklama
Do góry