reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza nasze i niebawem naszych pociech:):)

Julianna*
user-offline.png
nie obrażam się,ale to znaczy ,że tu nie można nic więcej pisać?

reklama
Słuchajcie, nie wiem czy juz o tym rozmawiałyście, bo nie dałam rady jeszcze przeczytać całego tego wątku, ale mam problem dot. badania przezierności karkowej. Otóż, dopiero się dowiedziałam, że to trzeba zrobić do 14 tyg, więc ja już w sumie jestem u schyłku...No i teraz nie wiem czy na szybko prywatnie to zrobić? Mam usg w przychodni 8 listopada, ale tam mi tego raczej nie zrobią, bo to badanie nie jest refundowane, no i juz późno będzie. No kurcze nie wiem dziewczyny robić czy nie?????Jak myślicie?

Pauletta ja tego badanie nie robiłam z własnego wyboru. Tu nie tyle o tygodnie chodzi co o wielkośc dzidziusia. Wydaje mie sie że teraz to juz dzidzia jest większa niz oni tam sobie życzą do tego badania, nie martw sie niczym.

Paulusia! jestes jedyną osobą jak do tej pory na forum która mysli podobnie jak ja :-D cieszę się. Też uważam że nie ma potrzeby sie stresowac, bo oni i tak nie mówią że dziecko jest na pewno zdrowe tylko że jest jest takie duze prawdopodobieństwo... a jak wykryją zespól Downa czy co innego to i tak przecież się ciąży nie pozbędę :confused:

Ja już nie zamierzam wracać do pracy nie tylko ze względu na szefa ale też ze względu na nisko połozone łozysko
unhappy.gif
lekarz tak czy inaczej na następnej wizycie dałby mi zwolnienie
biggrin.gif

Kurczaczek ja też licze na dziewczynkę
wink2.gif

Jej dzięki dziewczyny za odpowiedzi! Ja chyba też nie chcę się martwić całą ciążę...No i macie rację to nic nie zmieni..Przeczytałam gdzieś, że połówkowe usg wykrywa wady plodu i jest bardzo ważnym badaniem. Kurcze czlowiek jest taki ciemny;-) i nic nie wie...Dobrze, że jest forum, bo nawet lekarz Ci czasami nie powie tyle, co trzeba ech

Kinga, kurczaczek- ja też liczę na dziewczynkę:-p

reklama
Pauletta czasem lepiej "nie wiedzieć nic".Ja się różnych historii naczytałam , opowieści , tragedii i to mi wciąż chodzi po głowie.. choćby historia małej Laury z bloga jej mamy. Czy dziecko jest zdrowe okaże się przy porodzie

Do góry