Oj,ja teraz tez będę zdychać z ciekawości!!!!.Słowo "książka"(nieważne,ze medyczna) działa na mnie jak lep na muchy.Powiedz,o czym,jaka,jestem strasznie ciekawa!!!!Lolisza, Franek charakterek musi mieć, po mamusi rzecz jasnaspecjalizacja plus książka?!?!?! no to podziwiamale skrobnij od czasu do czasu ze 2 zdanka co u was, bo teraz to już całkiem zdycham z ciekawości jaka książka i jaka specjalizacja, o wyczynach Franka nie wspomnę:-)
reklama
Kania78
...
Aniawa zdrówka dla Wojtusia.
Natolin dla Piotrusia też, żeby go nic nie rozłożyło.
My dziś po wizycie u pediatry, oskrzela czyste ale katar gęsty i spływa więc mam nadzieję że się nie zakończy zapaleniem oskrzeli. Dostaliśmy syrop, krople i tym mamy się leczyć do końca tygodnia powinno przejść. Na szczęście temperatury nie ma, mega katar i kaszel. Oczywiście mleko przez ten kaszel zwróciła rano :-( Poza tym dostaliśmy receptę na mleko ze zniżką 30 %.
Natolin dla Piotrusia też, żeby go nic nie rozłożyło.
My dziś po wizycie u pediatry, oskrzela czyste ale katar gęsty i spływa więc mam nadzieję że się nie zakończy zapaleniem oskrzeli. Dostaliśmy syrop, krople i tym mamy się leczyć do końca tygodnia powinno przejść. Na szczęście temperatury nie ma, mega katar i kaszel. Oczywiście mleko przez ten kaszel zwróciła rano :-( Poza tym dostaliśmy receptę na mleko ze zniżką 30 %.
elizabennett
Fanka BB :)
O rany, Natus, no to sluszna wage ma Piotrus bardzo! :-) I wysoki tez jest.
Trzymam kciuki, zeby po szczepieniu wszystko dobrze bylo.
My tez musielismy wybyc do lekarza, bo rano znowu goraczka byla. Znowu mi policza z 70 dolarow za diagnoze wirusowki. Lekarka powiedziala, ze to nie po szczepieniu. Troche mnie postraszyla, ze paskudna grypa panuje...
A ja kolejny dzien nie w pracy i zastanawiam sie, co na to moi przelozeni.
Trzymam kciuki, zeby po szczepieniu wszystko dobrze bylo.
My tez musielismy wybyc do lekarza, bo rano znowu goraczka byla. Znowu mi policza z 70 dolarow za diagnoze wirusowki. Lekarka powiedziala, ze to nie po szczepieniu. Troche mnie postraszyla, ze paskudna grypa panuje...
A ja kolejny dzien nie w pracy i zastanawiam sie, co na to moi przelozeni.
Kania78
...
Natolin to super że Piotruś zdrowy i szczepienie macie za sobą. No i wagę też ma solidną :-)
Wioli83 Oliwia do żłobka nie będzie chodzić na razie, po co ma złapać coś jeszcze a przy tym zarażać inne dzieci.
Eliza zdrówka dla Adasia, oby to żadna grypa !!!
Wioli83 Oliwia do żłobka nie będzie chodzić na razie, po co ma złapać coś jeszcze a przy tym zarażać inne dzieci.
Eliza zdrówka dla Adasia, oby to żadna grypa !!!
Roxannka
Pracująca mama!
aniawa, jak się czuje Wojtuś ? Mam nadzieje, że już jest troszke lepiej i antybiotyk nie będzie potrzebny!
kania, eliza, dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków!
nat, Piotruś waży jak na Pudzianka przystało ;-)
Nie wiem czy wiecie ale dawidowe z Laurką są w szpitalu :-( Laura ma obturacyjne zapalenie oskrzeli
kania, eliza, dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków!
nat, Piotruś waży jak na Pudzianka przystało ;-)
Nie wiem czy wiecie ale dawidowe z Laurką są w szpitalu :-( Laura ma obturacyjne zapalenie oskrzeli
reklama
Roxannka
Pracująca mama!
nat, sama nie wiem, szukałam w internecie to znalazłam coś takiego
Obturacja – Wikipedia, wolna encyklopedia
Obturacyjne zapalenie oskrzeli u dziecka
wydaje mi sie że jest troszke poważniejsze od "zwykłego" bo występują duszności i może doprowadzić do astmy, ale to tak na "chłopski" rozum sobie przetłumaczyłam
Obturacja – Wikipedia, wolna encyklopedia
Obturacyjne zapalenie oskrzeli u dziecka
wydaje mi sie że jest troszke poważniejsze od "zwykłego" bo występują duszności i może doprowadzić do astmy, ale to tak na "chłopski" rozum sobie przetłumaczyłam