reklama
Roxannka
Pracująca mama!
Dziękuje kochane za pamięć i pytanie o zdrowie Patryka :*
Gorączka utrzymywała się do rana, więc mąż poszedł z małym do lekarza i okazało się że uszka znowu zaczerwienione, w dodatku jest prawdopodobieństwo zapalenia dróg moczowych :-( Podobno jest to częste, gdy jest wysoka gorączka a brak żadnych innych objawów Znowu dostał antybiotyk, a jutro mamy złapać mocz do badania, mąż dostał zwolnienie do połowy przyszłego tygodnia a jak synek nie wyzdrowieje to znowu ja bede w domu siedziała z nim ... nie wiem kiedy on do żłobka wróci i wyzdrowieje wkońcu Podobno Patryk u lekarza dostał drgawek, chyba z tej gorączki, po powrocie do domu mąż go położył spać a jak się obudził to był cały mokry, chyba wypocił tą gorączke bo od południa już nie wróciła w dodatku mąż powiedział że Ptysiek takich dziwnych plamek dostał na ciele, nie umiał ich określić (jak to facet ) i teraz tak się zastanawiamy czy to nie trzydniówka była jak długo ta wysypka się utrzymuje ?
strip, zdrówka dla Was!
sarisa, dobrze że osłuchowo ok. Oby gardziołko jeszcze wyleczyć Zdrówka dla Zuzinki :*
kania, to kiepsko że do lekarza się nie dostaliście, może jednak spróbuj jutro jeśli jej nie przejdzie Dużo zdrówka życze!
Gorączka utrzymywała się do rana, więc mąż poszedł z małym do lekarza i okazało się że uszka znowu zaczerwienione, w dodatku jest prawdopodobieństwo zapalenia dróg moczowych :-( Podobno jest to częste, gdy jest wysoka gorączka a brak żadnych innych objawów Znowu dostał antybiotyk, a jutro mamy złapać mocz do badania, mąż dostał zwolnienie do połowy przyszłego tygodnia a jak synek nie wyzdrowieje to znowu ja bede w domu siedziała z nim ... nie wiem kiedy on do żłobka wróci i wyzdrowieje wkońcu Podobno Patryk u lekarza dostał drgawek, chyba z tej gorączki, po powrocie do domu mąż go położył spać a jak się obudził to był cały mokry, chyba wypocił tą gorączke bo od południa już nie wróciła w dodatku mąż powiedział że Ptysiek takich dziwnych plamek dostał na ciele, nie umiał ich określić (jak to facet ) i teraz tak się zastanawiamy czy to nie trzydniówka była jak długo ta wysypka się utrzymuje ?
strip, zdrówka dla Was!
sarisa, dobrze że osłuchowo ok. Oby gardziołko jeszcze wyleczyć Zdrówka dla Zuzinki :*
kania, to kiepsko że do lekarza się nie dostaliście, może jednak spróbuj jutro jeśli jej nie przejdzie Dużo zdrówka życze!
dawidowe
Fanka BB :)
Rox wysypka utrzymuje sie przynajmniej 2 dni. Niunia miała caly brzuch i buzie i plecy a po 2 dniach czesciowo zeszło i weszło na nogi i tez jakis 1-2 dni i nikły. Generalnie 2-4 jest ta wysyka i nie da się jej przegapić bo dziecko wygląda śmiesznie
Kania78
...
Roxannka ogromnie mi przykro, że Patryk dalej choruje i kolejny antybiotyk dostał. Trzymam kciuki, żeby to nie było zapalenie dróg moczowych a co do wysypki to na trzydniówkę nie wydaje się, bo u Nas utrzymywała się do 3 dni i to taka kaszka była a Ty napisałaś o plamkach. Może z temp. dostał a jak spadła to i plamki znikły. Dużo zdrówka mu życzę, jestem myślami z Wami.
dorisday2512
Fanka BB :)
roxi daj znac jak to badanie moczu wyszlo. u nas tez ostatnio jak mial wysoką gorączkę (którą nie moglam zbic) , bez żadnych innych objawów kazali zrobic badanie moczu , ale wyszlo idealnie. Potem okazalo sie ze mial to zapalenie gardla (o którym wspominalam) i szybciutko doszedl do siebie (nawet bez najmniejszego kaszlu). Niech Ptysio też wraca prędziutko do zdrowia. A jesli goraczka sie bedzie utrzymywac , to oprócz lekarstw moze zimne oklady pomogą.
reklama