reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Kasiulka nie ma to tamto musimy się chyba przejść do lutówek przykolegować :-D:-D fajnie, że znasz termin nie stresuj się wszystko będzie dobrze choć mało już zostało :tak:

kadza o proszę jak bobasek ładnie rośnie super :tak:

Kasiulka-ja również dołączam się do głosów wsparcia, mam nadzieję, ze nic Ci nie jest. Niech Cię krzepi myśl, że za ok 20 dni bedziesz tuliła synka! trzymaj się :tak:

Kadza-gratulejszyn! ;-)

Ostatnia edycja:
Kurde laski ale ja Wam zazdraszczam tych terminów
Tez bym chciała wiedzieć kiedy dokładnie mój mały już będzie z Nami
I też bym już chciała
Kurde,że też pare tygodni wcześniej nie mogliśmy z TZ zaszaleć :-D

Kasiulka -mnie też swędzi najbardziej ręce i to już trochę trwa ale powiedziałam lekarzowi to mi dopisał na próby wątrobowe i nic więcej na razie nie powiedział.Trzymam kciuki żeby okazało się ze to nie cholestaza
Kadza- malutka rośnie super najważniejsze że zdrowe maleństwo :-)

Ostatnia edycja:
mata - to teraz mam zagadkę o jaką wiedzę chodzi , bo albo mam sklerozę, albo...nie wiem ;o

no to może mi sie osoby pomyliły...

w takim bądź razie ta osóbka, co miała sie podzielić wiedzą o tym, jak skutecznie maluszka z brzuszka wypędzić, kiedy będziemy juz w terminie proszona o wystąpienie przed szereg :-p bo co niektóre do bezpiecznego terminu się już zbliżają ;-)

Kasiulka oby to nie cholestaza była! A co do wywoływania... przy cukrzycy albo wywoływanie albo cc jak tylko w termin sie wchodzi to chyba norma w większości szpitali...

jestem w ciężkim szoku. jak byłam ostatnio na wizycie, to pogadałam sobie z położną która dała mi namiar na położną środowiskową "z krwi i kości" i "z powołania". Dzwoniłam dzisiaj do niej - przyjedzie do mnie w poniedziałek. Przez telefon gadalyśmy chyba z 20min, mówiła na co zwracać uwagę, co robić.. że jakby były pytania to mam dzwonić.. no szok! i będzie przyjeżdżać najpierw do mnie, potem do malutkiej.. szok :)

reklama
Dziewczyny z tym sedzeniem to wcale nie musi byc cholestaza.
Ja sama wiem po sobie ze skora mnie swedzi ale to dlatego ze jest zimno na dworze, powietrze w domu suche i jak sie balsamem nie posmaruje to normalnie moge sie zadrzec na smierc co roku tak mam.

Do góry