kamilaedi
Fanka BB :)
trycia- watpie ze mi tu ktos zajrzy miedzy nogi nawet jak powiem ze mam tego grzybka jak dotad uswiadczylam jednej wizyty u gina i z zagladnieciem miedzy nozki baaaaaaa nawet usg dowcipne mialam... ale ta przyjemnosc mnie spotkala gdy po poronieniu mialam zabieg oczyszczajacy i 3 miesiace pozniej nie przestalam krwawic..... takze tu ciezko ....
kurcze wy juz wszystkie biegacie na ta szkole lub chociaz mozecie isc a ja?!? pfffffff wiecie co jakas znow wkurzona jestem ta opieka tu... a myslalam ze mi przeszlo.... ostatnio znow robilam probe wybrania sie na zajecia dla ciezarowek w basenie (caly szpital i gp w plakatach) ale jak dzwonisz na basen potwierdzic zajecia to ciagle odwolanu (juz drugi miesiac....)
kurcze wy juz wszystkie biegacie na ta szkole lub chociaz mozecie isc a ja?!? pfffffff wiecie co jakas znow wkurzona jestem ta opieka tu... a myslalam ze mi przeszlo.... ostatnio znow robilam probe wybrania sie na zajecia dla ciezarowek w basenie (caly szpital i gp w plakatach) ale jak dzwonisz na basen potwierdzic zajecia to ciagle odwolanu (juz drugi miesiac....)