reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
zmęczona i rozkłada mnie jakies paskudztwo.. kysz kysz...
wczoraj u gin troche dziewczyn było i czekania tez
dostałam antybiotyki na te "dziady" ..
szyjka tyle co wczesniej ..
czyli sie nie skraca ..
ciśnienie w porzadku

i nie uwierzycie mam +17 kilosów.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no to juz wiadomo dlaczego kręgosłup wysiada po całym dniu....

VILl
bardzo sie ciesze ze serduszko pika tak jak powinno!! no balsam!!

100.gif

Laspetunia oby to nie cholestaza
moja szwagierka miała ale tez drapała sie strasznie do krwi i miała cc w 36tc

Ostatnia edycja:
Ewstra z ciśnieniem widzę kiepsko. ale nie rozumiem czegoś: to będą Ci ten poród wywoływać wcześniej czy zrobią cc?:confused:
vill dobrze że z Maleństwem wszystko ok, ekspresowy pobyt w SPA
kindzia u Ciebie też ok, więc ok

Vill aż morda się śmieje na takie wieści
Tyle z tego dobrego,że trochę "zapoznałaś" się ze szpitalem, teraz on nie będzie już taki straszny

Ewstra na właśnie będe Ci wywoływali wcześniej czy CC będzie? Kurde to ciśnienie może doprowadzić do czegoś takiego? Nawet nie wiedziałam

polozna wie ze bardzo chce sn wiec jesli cisnienie bylo by wmiare wywolaja i bedzie tak jak bym chiala tylko wczesniej , a jak nic sie nie zmieni do tego czasu to cc,wiadomo co tydzien mnie tu sprawdzaja,ale moja mama mial problem, moja babcia wiec pewnie i ja:( musze sie powoli z tym oswoic

villandra witaj kochana ciesze sie ze wszystko wporzadku:-D
Ewstra bedzie dobrze
atomowka jak najbardziej moze do czegos takie doprowadzic ta moja kolezanka ktora urodzila w 26 tygodniu to wlansie przez to cisnienie wyszly jakies komplikacje
kindzia super ze ok a te 17 kg to ja nie wiem gdzie Ty upchalas:-D

Vill- a jakie podejrzenia mialas? Bo u mnie cos z gruboscia pnia plucnego sie nie zgadza, ale po echo serca stwierdzono ze na granicy wszystko i nawet cc nie musi byc- a to mnie wcieklo bo jak bede rodzic 16h to przeciez to obciaza serce dziecka a na 100% nie wiadomo czy wszystko
Ok.

dziewczynki ja po wizycie. Siku czyste jak to określili, ciśnienie 104/74 wiec jak na mnie to ok, krew pobrana i zobaczymy co tam wyjdzie. Lekarka się pyta czy mam parcie na krocze, no ja jej mówie ze mialam juz kilka razy. A ona ze dziecko jest juz nisko....ale jeszcze nie tak nisko zeby teraz rodzin, ale wydaje jej się ze wczesniej urodzę. No ja jej mówie ze lekarze w Polsce mówili ze pod koniec lutego lub nawet od polowy lutego mam byc gotpwa. Powiedziala ze mam spakować torbę......
No i zachwycała się nad brzuszkiem, ze taki kształtny, gładki, i mówi ze Irlandki nie dbaja o brzuszki tak jak Polki:-)

Kindzia gdzie ty schowałaś te 17 kg:szok:

Villandra super ze wszytko dobrze, ale naparwde pobyt w spa ekspresowy

Ewstra- wszytko bedzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
dzisiaj same dobre wieści, strasznie, strasznie się cieszę :-)
ewstra za twoje ciśnienie trzymam kciuki, na bank będzie dobrze!
kindzia 17kg:szok:, na ostatnim zdjęciu brzuszka, wpędziłaś mnie w kompleksy:-p, to gdzie Ci się one zmieściły??
renia chyba musisz delikatnie włączyć tryb lenia, żeby jeszcze troszkę potrzymać dzidziulka w brzuszku
nusia Ty też zaciskaj nóżki:-)

Do góry