reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

dziewczyny super ze wizyty dobre i dzieci sobie rosna zdrowo, ja bym tak chiala sie dowiedziec ile moja mala wazy ale dowiem sie przy wykluciu dopiero.Jutro mam wizyte ciekawa jestem jak moje wyniki z holtera ech.

Mam pytanie czy biorac prenatal dha lykac jeszcze dodatkowo tran? jakos dziwne mi sie to zaczelo wydawac

reklama
Gratuluje udanych wizyt i zdrowych coraz większych dzieciaczków.
Ja też zaliczam się dzisiaj do grono szczęśliwych mamuś po usg. Synuś miewa się super, waży ok 1,3 kg, więc normalnie- bałam się że go utuczę przez moją cukrzyce. Ułożony jest już główkowo. USG było bardzo długie i dokładne. Swieta będą spokojne

Super że w gronie szczęśliwych :tak:

Laski tyle wieści,że nie pamiętam której co miałam napisać
Generalnie cieszę się,ze wszystko dobrze u każdej

Mata karta do liczenia ruchów? Każda taką dostanie? Bo ja nie mam nic takiego a nast wizyta dopiero 11.01 więc wtedy dostanę?

Kasiulek wybacz ale ja z tej Twojej rozpiski nic nie rozumiem :zawstydzona/y:

Napisze hurtowo, super ze wszytkie maluszki zdrowe i tak pięknie nam rosną:tak:

Ja dziś miałam wizytę u GP. Ciśnienie 94/73 serce 113. Posłuchałam serduszka dzidzi i fajnie sobie szybciutko biło:-) A przez to moje zmęczenie, świeta zapomniałam ze miałam rano siku zrobić no ale miałam badane w środę w szpiatlu i było ok:-)
Ponarzekałam mu juz trochę ze nogi puchną, pękają naczynka i zobaczę jak bedzie po nowym roku. A w nowym roku bede szla po zwolnienie:-)

nusia181 liczysz że Ci da zwolnienie?? czy mu powiesz wprost? nie wiem jak jest u Ciebie ale w Anglii jak jesteś na zwolnieniu 4 tygodnie przed porodem to pracodawca może ci zacząć macierzyński

A ja czekam na mojego i jadę na Usg i się zastanawiam czy lekarz nie wpadnie na pomysł dowcipnego badania ,rano się goliłam tylko nic już nie widzę, muszę chyba lusterko kupić.I na toaletę mnie znowu ciśnie zaczynam się denerwować.Lekarz kazał być o 17 ale będę troche po z tego co wiem to przyjmuje od 17 i kolejka kto pierwszy przyjdzie.Idę się szykować napisze jak wrócę.:-)

reklama
Do góry