Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajnie ze masz wszystko ustalone i ze wiesz co cie czeka...co do witamin to ja nie brałam w 1 ciąży i w tej też nie - i byłam u 5 gin i żaden mi nigdy nie kazał brać witamin.
Byłam dziś na wizycie u gin - ordynator szpitala pogadać o cc. I super babka ( coprawda czekałam na wizytę w poczekalni 3,5h) powiedziała że jak chcę to możemy zrobić cc na daną godzinę i termin, albo jak chcę to mogę spróbować rodzić sn i w razie czego (ból w kręgosłupie itd) mi zrobią cc odrazu - więc jestem już spokojna. Tyle że szpital trochę luksusowy bo zoo kosztuje 700zl a pokój samotny 1400zl doba ( no tego brac nie muszę) i mają nawet mieszkania 3 sztuki dla ciężarnych gdzie w środku jest łazienka, kuchnia, salon z tv i się leży z męzem gotuje mu obiadki i czeka na skurcze za kilka tysięcy złotych
mamuśki wychodziły tylko z maxi cosi z szpitala i śpiworami maxi
) śmiałam się że teraz musze kupić maxi cosi
![]()