reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

Miesiac przed terminem to chyba bedziemy chodzic co tydzien.
ja lyszalam ze co 2...ewentualnie jak dlugo nie wychodzi dzidzia to co tydz

badania na przeciwciała z zeszłego tygodnia wyszły źle, jest konflikt, pobrali dziś raz jeszcze krew i siedzę jak na szpilkach, do dr mam zadzwonić jak będzie wynik, ale powiem wam szczerze, że dziś po badaniu się popłakałam z nerwów
kurcze....przykro mi ze taki stres jeszcze...no ale jak z dizdzi ok to co to oznacza?

reklama
tricia 3 godziny :no: no współczuję serdecznie i wytrwałości życzę. No i oby tym razem wynik lepszy był i święty spokój potem ;-)

na razie o nic nie dopytywałam co dalej, mam się kontaktować z moją gin jak wynik znów będzie wskazywał na to, że mój organizm wytwarza przeciwciała, oby to tylko jakiś błąd był bo kiedyś czytałam o skutkach - niestety, nic ciekawego...

reklama
tricia - powodzenia i cierpliwości!!
anula - spokojnie, wczesne wykrycie przeciwciał przecież daje dużą szansę na zapobiegięcie przykrych skutków konfliktu :) ale czekam z niecierpliwością na wieści od was!!

Do góry