Perelandra
Fanka BB :)
Byłam na wizycie dzisiaj... może te badania za przyjemne nie są ale ja słyszę: "szyjka zachowana, kanał zamknięty" to jestem spokojniejsza... chociaż przy wizytach co 2 tygodnie mam ochotę poprosić, żeby tym razem sobie darował badanie; może i na usg coś tam widać ale najpierw trzeba mieć usg w gabinecie, a w przychodni niekoniecznie jest albo jest takie, na którym widać czarną dziurę w białe kropki
Tak czy inaczej "szyjka zachowana, kanał zamknięty", ale niestety wynik krzywej cukrowej "nie jest satysfakcjonujący"
jestem niby w normie ale bardzo górnej normie więc czeka mnie dieta cukrzycowa i powtórzenie badania do nastepnej wizyty... ale czego ja się spodziewałam, skoro o 2 w nocy przed badaniem zjadłam jakieś kanapki i popiłam woda smakową... najlepsze jest to, że pani w laboratorium powiedziała mi, że mogłam sobie sama tę glukozę w domu rozpuścić w szklance wody, żeby było szybciej, a przy niej tylko wypić... więc cytrynkę mogę wcisnąć bez problemu ;-)
na usg mamy się umówić przy następnej wizycie - czyli 2 stycznia
Tak czy inaczej "szyjka zachowana, kanał zamknięty", ale niestety wynik krzywej cukrowej "nie jest satysfakcjonujący"
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
na usg mamy się umówić przy następnej wizycie - czyli 2 stycznia