reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarza i zdjęcia USG

reklama
Ewstra mi kazała sobie kupić Asmag lub Asmag forte i wtedy brać 1 tabletkę 3x dziennie ...
To wszystko zależy od dawki jaka jest w jednej tabletce .
Moim zadaniem nie ma co przedobrzać bez zalecenia lekarza bo przedawkowanie magnezu jest chyba gorsze od niedoboru

ja dzisiaj też po wizycie :) waży ok.850g i zdrowiutka :) nie podobało sie dzisiaj badanie :p mało miejsca ma i sie jej nie widzi jeszcze naciskanie :confused2: No ale ważne że zdrowa i ruchliwa dzisiaj to szaleństwo na badaniach było :cool:

Mini super ze wszystko wporządku z badaniami a morfologię sobie poprawisz :)
Kadza nasze malutkie tyle samo ważą, ciekawa jestem jaka będzie ich końcowa waga :) niech malutka rośnie dalej u mamuni w brzuszku :))
Ewstra dasz napewno radę, bądz dzielna!!!

reklama
lastpetunia super ze jest wszytsko ok no i kawal kobity pod serduszkiem juz nosisz:-)
Ewstra dasz rade kto by nie dal jak my:-)kobita to nic nie starszne:-)
kadza super ze ok:-)

Do góry