reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

moja Zuzinka też wczoraj pokazała całą buźkę, i to było widać na takim zwykłym usg, tym chyba 2 d, mam jedno zdjęcie z buźką i widać otwarte oczka, ale ustka miała w podkówkę, coś się jej widać nie podobało

reklama
krolcia super fotki!

Ja byłam dziś na pobraniu krwi i na badaniu moczu.
Mocz super.
Ale krew bez rewelacji. Trochę urosła hemoglobina i hematokryt, w porównaniu do wyników sprzed miesiąca,, ale ciągle poniżej normy - ale już 2 miesiące jem to żelazo. Nawet sama sobie wit. c z nim byłam by się lepiej wchłaniało. I taki mały przyrost. Zawiedziona jestem jak nie wiem.
W pon na wizytę do ginki.

krolcia super fotki!

Ja byłam dziś na pobraniu krwi i na badaniu moczu.
Mocz super.
Ale krew bez rewelacji. Trochę urosła hemoglobina i hematokryt, w porównaniu do wyników sprzed miesiąca,, ale ciągle poniżej normy - ale już 2 miesiące jem to żelazo. Nawet sama sobie wit. c z nim byłam by się lepiej wchłaniało. I taki mały przyrost. Zawiedziona jestem jak nie wiem.
W pon na wizytę do ginki.

Ja też mam takie problemy z krwią. Biorę to żelazo już ponad 3 miesiące a tu wyniki ani rusz do góry i do tego teraz zrobiłam nowe badanie i płytki mi poleciały w cholera dużo bardziej jak przy ostatnim badaniu. Wizyty w piątek. Ciekawe co mi powie.

Uciekłam od szpitala :D Do poniedziałku mam sobie sama mierzyć glukometrem ten cukier i jak będzie w normie to jestem wolna i będę w domu, a jak powyżej normy to w poniedziałek szpital...

reklama
Do góry