reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

reklama
My dziś po niewątpliwie przyjemnej wizycie na usg 4d:-). Mały pięknie pokazał buźkę:laugh2:, dał pełny pokaz min:tak:. Od uśmiechu, po skrzywienie(odczepcie się:confused2:) i podkówkę niemal do płaczu! Na koniec ziewnął i było po wszystkiemu:laugh2:! Spodziewałam się więcej czasu na tym 4d ale i tak się cieszę! Mam piękne zdjęcia synunia:-). Widać ewidentnie, że podobny do braciszka będzie. :-D:laugh2::-D:laugh2:
Mały waży już 1640 gram.:szok:
No i zdjątka!

krolcia super, że się nie zakrywał:))) co do wagi to faktycznie spora!
ja na tym samym sprzęcie miałam robione usg dokładnie w 31, 4 tc i mała miała 1565, więc spory chłopak:)
Zmotywowałaś mnie. Muszę wstawić zdjęcia (chciałam filmik, ale nie mogę znaleźć hasła do google://)

Byłaś z mężem i z synkiem? Jakie wrażenia ogólne?

Tunia gratuluję udanej wizyty:) Zuzia to kawał Baby:D
Krolcia super zdjęcia... nawet nie chce ich porównywać do moich heheh na twoim widać śliczne dzieciątko... na moich ładnie mówiąc nic:D

ewwe na Twoich też widać noseczek, ustka no i...oczko:)))
jutro wstawię moje i zobaczycie, że moja Niuniu też ewidentnie nie chciała pokazać jak wygląda...ehhh

Wisz Olcia, już zastanawiałam się czy się na Ciebie nie obrazić za to tępo wstawiania OBIECANEGO zdjecia Oliwki :D no nic.... wpadnę ti jutro i sprawdzę czy już jest czy nie hehe:) I powiem Ci Olcia, że u mnie to tylko na zdjęciu tym co ona mi druknęła podczas wykonywania usg coś tam widać, na filmiku nawet oko jest niewyraźne....:baffled::-D

krolcia super, że się nie zakrywał:))) co do wagi to faktycznie spora!
ja na tym samym sprzęcie miałam robione usg dokładnie w 31, 4 tc i mała miała 1565, więc spory chłopak:)
Zmotywowałaś mnie. Muszę wstawić zdjęcia (chciałam filmik, ale nie mogę znaleźć hasła do google://)

Byłaś z mężem i z synkiem? Jakie wrażenia ogólne?

Byłam tylko z mężem. Młody w przedszkolu w tym czasie. Ogólnie rewelacja:tak:, tylko za taką kasę to spodziewałam się więcej ujęć na tym 4d:confused2:. A przecież mógłby pokazać jeszcze stópki czy rączki... No cóż Polak mądry po.
Tylko buźkę oglądaliśmy i próbowaliśmy podejrzeć dzyndzla:-p. Tak na przekór Twojej Oliwce pokazał twarz a piętkami schował dzyndzla:-D!
Generalnie jestem zadowolona!;-)

No i za dwa tygodnie normalna wizyta i znów go zobaczę!!!!!!!!!:-):-D:-)

No i mobilizuj się! Mobilizuj olcia! Z tymi zdjęciami!!!!

reklama
krolcia - super foteczki - kurczę co któraś z Was wstawi fotki z 3d,4d to mi się też chcę iść... ale to dużo pieniądzów - no zobaczymy
Tunia - no kawał baby - taka jak moja - Zuzki to fajne kobitki
hejcz - dieta pewnie Ci starczy, a pocieszające jest to że po ciąży wszystko minie. pewnie będziesz musiała się w glukometr zaopatrzyć

Do góry