reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

no i jesteśmy - wsio ok ,szyjka ok, brzuch już nie taki twardy jak ostatnio, dzidzia waży 1,5 kilo i wszystko dobrze się rozwija - nóżki będzie miała długie - po mamusi, bo wymiar kości udowej ma o tydzień do przodu niż reszta :) Ale skubana leży w pozycji poprzecznej i jak się nie okręci to za fajnie nie będzie - chociaż głowę bym dała że ostatnio przekręciła się główką w dół i chyba teraz musiał się jakoś inaczej odwinąć - no nic zobaczymy.

reklama
Sunnflower super wiesci :)) cudownie ze malutka juz taka duza, spokojnie z tym okrecaniem , ma jeszcze sporo czasu :) najwazniejsze ze zdrowiutka jest i wszystko z Toba w porzadku :)

gdzie Missiiss? :O chyba juz wrocilaby ze szpitala?? nie wiem, mam nadzieje ze z welenka wszystko gra! kurcze dluzej chyba nie wysiedze wiec bedzie mi sie snic oooo

Mamolka Kochana jak tam po wizycie?
Szkoda ze nie miałyśmy okazji sie dzis zobaczyć:confused:
Sunnflower super że z dzidzią wszystko w porządku :tak:oby zdążyła się przekręcić główką do dołu zanim zabraknie miejsca w brzuchu na takie harce;-)
Kbetina to świetnie że badania na paciorkowca wyszły ujemnie ale tak jak kobitki piszą za 4-5 tygodni dobrze by było powtórzyć badania:confused:
Gosia B. trzymam kciuki za Twoją środową wizytę:tak::tak:
Jaomar skończysz brać leki i na pewno bakteri się pozbędziesz:tak::tak: dobrze że maleństwo ma sie doskonale:tak::tak:

Ja sie wybieram do lekarza w czwartek na 17.30 także możecie trzymać kciuki;-)

reklama
Do góry