reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

kurka wodna to ja się ogranicze co do seksu poprzestane na pieszczotkach, a lekarza to ja się tak boje (każdego nie to że ginekolog) ze uciekłabym biegiem z gabinetu w majtkach :-D tylko żeby czegoś nie znalazł dlatego ciągle zapominam się o coś zapytać taki nerwus ze mnie

reklama
wiocia powiem Tobie, że faktycznie bardzo mi ta główeczka przeszkadza. Czasem tak wypchnie, że robi się duży okragły wzgórek. Potrafi tak leżeć nawet kilka dobrych minut...ale co tam - moja najsłodsza łepetynka:)))

kasiarem tu glownie chodzi o podniecanie sie i orgazmy ktore powoduja skurcze macicy. ja sie boje strasznie maz juz jeczy biedny bo usycha ale jeszcze 2 miechy trza wytrzymac :)

Mój biedaczek też już narzeka, bo korzysta z przyjemności dużo rzadziej niż wcześniej. Ciekawe co powie w połogu? Chyba sobie jeszcze nie uświadomił, że wtedy przerwa będzie dłuuuuuższa;)

ja krwawilam po porodzie jakies 16 dni i pamietam ze po 4 tygodniach sie kochalismy pierwszy raz:) nie balam sie ale strasznie sucho bylo jak nigdy teraz w sumie tak mysle sobie jednak pewnie beda mi ciac krocze to chyba jednak bedzie jak mamolka pisala 4 miechy :/ wiecie co ja chyba wole cesarke... nie chcialabym zeby bardziej moja pipka sie zmienila :p w ogole po tym pierwszym porodzie moim a co to takie dzieciatko malenkie urodzic cewka mi wyszla tak troche nie jest schowana jak kiedys byla i to mnie strasznie denerwuje. np jak przyjechalam do rodzicow i podtarlam sie szarym papierem to chyba z 2 godziny mnie bolalo podranilam sobie a i infekcje mam tez czesciej zauwazylam... aa co bedzie to bedzie byle by dzidzia zyla i urodzila sie piekna i zdrowa to najwazniejsze..

A ja musze przesunąc glukoze ale się troche martwie...Brzuch mi twardnieje i jakby się opuścił...Może to dlatego, że Mały chyba się obrócił glówką w dół...Czkawke w dole czułam he he...Mam nadzieje, że wsio oki bo jeszcze tydzień ten oddział dzienny i tak go skróciłam o dwa tygodnie bo nie wyrabiam...Zasypiam nawet na stojąco...A w 34 tygodniu koniecznie stwierdził, że musi sprawdzić szyjke bo mi sie tak skracała przy Lolku...Oj czuje, że się rozpakuje troszke wcześniej...
Oby tylko w grudniu...Lolo siedzi koło mnie i rysuje...Skarbek mój kochany...Mój mężasty to juz marudzi o połogu...Ostatnio po cc dopiero po 7 tygodniach, bo jakas drobna infekcja sie wdała a dla mnie 6 tygodni to 6 tygodni i kropka. Ja w końcu 9 miesięcy nosze Kruszynke pod sercem to on wytrzyma 6 tygodni, seksoholik he he.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry