reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u lekarza czyli co u naszego maleństwa słychać?

Witajcie

Wczoraj miałam wizytę. Mały potwierdzony na 100%, czyli synek. Waży ponad 1 kg. Ładnie rośnie.
Na moje grzybki dostałam natamycyne a mąż tableteczki. Poza tym wszystko w porządku. Badania na paciorkowca nie będziemy powtarzać skoro teraz w 27 tc wyszedł negatywnie.
Ja na plusie jestem 9 kg.

reklama
kbetina super że u małego wszystko ok! co do paciorkowca to ja bym jednak ok 32-34 tc wykonała ponownie badanie.. nigdy nic nie wiadomo a 4-5 tygodni to szmat czasu

a ja proszę o kciuki! jutro z samego rana wizytuję :)

kbetina gratuluje synusia!:))))
popieram mamolkę co do tego paciorkowca, robi się go najbliżej porodu jak tylko można bo on wyleżć może na samym końcu:/

kciuki za wizyty!!!!!!!!!&&&&&&&&&&

ide do lekarza dzis ale nie ma to nic wspolnego z bobasem bezposrednio, czuje ze mi sie przyplatala jakas infekcja dowcipna yyyyyyyyyyyyy mam nadzieje ze moj lekarz nie bedzie strzelal tekstami w stylu -- pewnie grzybek wez clotrimazol, tylko pobierze laskawie moja wydzieline w celu zbadania co to jest! hrrrr, wlasnie sprawdzam sobie ewentualnie slowa heeheh mam ubaw jak zwykle z doslownego tumaczenia takiego jak np plciowe usta :) czyli srom ehehe
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty dziewuszki, no i mam nadzieje ze Missiiss nie zostaniesz w szpitalu!!! No chyba ze bedzie to konieczne :/

Miałam zamiar wykonać to badanie na własną rękę własnie jeszcze przed porodem, bo i tak musze za nie zapłacić i tak, a dla świętego spokoju to warto. I jak Wy tez tak uważacie to nie ma co się zastanawiać, trzeba iść i powtórzyć badanie.

Po tej natamycynie to mam wiecznie mokro.

Ostatnia edycja:
To ja wiadomosci z zeszłego poniedziałku ze szpitala mała ma 1kg. Wszystko z nią w porządku no i przez tydzień 2 razy dziennie słuchałam przez 30min. serducha szaleje oj szaleje a kopie aż miło.
Niestety mam bakterie i muszę brać dowcipnie metronidazol.

gratuluję wam mamuśki udanych wizyt :) ja mam wizytę w środę i czekam z niecierpliwością bo pierwszy raz teraz miałam dłuższą przerwę z wizytami. jak by mi kiedyś ktoś powiedział, że z taką chęcią bedę biegać do jakiegokolwiek lekarza to bym wyśmiała, a teraz najchetniej to bym co dwa tygodnie chodziła :D

reklama
Do góry